Samsun ilindeki sel felaketinde 2 kişi yaşamını yitirdi

Samsun ilinin Salıpazarı ilçesi içerisinde sağanak yaşıntan dolayı akıntıya kapıldığı açıklanan 2 kişi yaşamını yitirdi.

Samsun ilindeki sel felaketinde 2 kişi yaşamını yitirdi


Samsun ilinin Salıpazarı ilçesi içerisinde sağanak yaşıntan dolayı akıntıya kapıldığı açıklanan 2 kişi yaşamını yitirdi. İlçe içerisinde etkili bir durumda bulunan sağanaktan dolayı deler üzerinde de taşkın meydana gelmiş bir durumda.

Kırgıl Mahallesinde yer alan Karşı bölgesinde debisi yükselmiş olan derenin karşı tarafına geçmek amacıyla çalışan Ahmet Yıldız (60) bu esnada akıntıya kapıldı. Bir müddet boyunca sürüklenmiş olan ve çevrede yer alan diğer vatandaşlar tarafından sudan çıkartılmış olan Yıldız yaşamını kaybetti.

Akıntıya kapıldığı açıklanan Bilal Aslan'ın (35) cansız durumdaki bedeni de AFAD ekipleri tarafından Albak mevkisi içerisinde bulunmuş oldu.

Sağanaktan dolayı Salıpazarı Devlet Hastanesinin zemin katının yanı sıra tekstil fabrikasıyla birlikte ev ile iş yerleri üzerinde su baskınlarının meydana geldiği açıklandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçe belediyelerinin yanı sıra AFAD ekipleri tarafından da çalışma başlatılmış durumda.

Salıpazarı içerisinde öğle saatlerine doğru başlamış olan şiddetli bir durumdaki yağmur, yaklaşık olarak 2 saat gibi  çok kısa bir zaman içinde sele döndü. İlçenin üst bölümleri içerisinde yaşamı tamamen olumsuz etkilemiş olan sel, ilçenin merkezini de adeta yutmuş oldu. Evler ile birlikte dükkanları ve kurumların büyük bir kısmını su basmış durumdayken, yollar ile birlikte parklarda su altında kalmış oldu. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.