Silahlı saldırıda 3 tane turist yaralandı

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yer alan 56 numaralı peronun hemen önünde gerçekleşen bu olay esnasında, bir tane şirkette çalıştığı bilgisine ulaşılan Veysel K. kimliği halen tespit edilemeyen bir şahsın silahlı saldırısına uğramış oldu.

Silahlı saldırıda 3 tane turist yaralandı


15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yer alan 56 numaralı peronun hemen önünde gerçekleşen bu olay esnasında, bir tane şirkette çalıştığı bilgisine ulaşılan Veysel K. kimliği halen tespit edilemeyen bir şahsın silahlı saldırısına uğramış oldu. Görgü tanıkları tarafından verilen bilgilere bakılırsa, ilk olarak Veysel K. isimli vatandaşa ateş etmiş olan şüpheli, daha sonrasında ise rastgele bir şekilde ateş etmeye başlamış oldu. Saldırıya uğradığı açıklanan Veysel K. isimli vatandaşla beraber bir tanesi turist iki tane kadın sekmiş kurşunlardan dolayı yaralanmış oldu. Saldırıyı gerçekleştirmiş olan şüpheli şahıs daha sonrasında ise kaçıp olayın gerçekleştiği yerden uzaklaşmış oldu.

ihbarda bulunmasının hemen sonrasında olayın gerçekleştiği yere polis ekipleriyle beraber sağlık ekipleri de yönlendirildi. Yaralı şahıslar olayın yaşandığı yere gelen ambulanslar ile hızlı bir şekilde hastaneye götürülüp tedavi altına alınmış oldu. Polis memurları ise kaçtığı açıklanan saldırganı yakalayabilmek amacıyla bir çalışma başlatmış durumda.

Saldırının düzenlenmiş olduğu yerde olay yeri inceleme memurları da özel incelemeler gerçekleştirdi. Çok fazla sayıda boş mermi kovanının yer aldığı bu alana şerit çekmiş bulunan ekipler, yerde bulunan boş kovanların ilk olarak resmini çekmiş oldu, hemen sonrasında ise delil torbalarına koyup incelemek amacıyla da muhafaza altına almış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.