Sınıra sevkiyat yapıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), İdlib kenti içerisinde yer alan gözlem noktaları üzerine komando ile birlikte paletli zırhlı personel taşıyıcı (ZPT) sevk etmeyi sürdürdü.

Sınıra sevkiyat yapıldı


Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), İdlib kenti içerisinde yer alan gözlem noktaları üzerine komando ile birlikte paletli zırhlı personel taşıyıcı (ZPT) sevk etmeyi sürdürdü.

Türkiye'nin değişik birlikleri üzerinden yollanan komandoyla birlikte ZPT'lerin yer almış olduğu askeri konvoy, Hatay ilinde yer alan Reyhanlı ilçesine kadar ulaşmış oldu. Burda yer  alan askeri personeller tarafından 20 tane tırdan indirilmiş olan ZPT'ler, çok geniş güvenlik önlemlerinin altına İdlib kentindeki gözlem noktaları üzerine yönlendirilmiş oldu.

Askeri arabaların geçişi esnasında çocuklar bayrak açarak sevgi gösterisinde bulunmuş oldu. Diğer taraftan Türkiye'nin değişik birliklerinden yollanan obüs ile birlikte mühimmatların yer almakta olduğu askeri konvoy ise, Hatay ilinin Reyhanlı ilçesi içerisine kadar ulaşmış oldu.

Burda yer alan askeri personel aracılığıyla tırlardan indirilmiş olan obüsler, çok geniş güvenlik önlemleriyle birlikte İdlib kentinde yer alan gözlem noktalarına yönlendirilmiş oldu.

Reuters haber ajansı üzerine konuşma gerçekleştiren üst düzeydeki bir tane yetkili, hafta sonunda ise yüzlerce askeri arabanın da İdlib kentindeki gözlem noktalarına sevk edilmiş olmasıyla beraber bu ay içerisinde bölgeye yollanan takviye arabalarının sayısının ortalama bir şekilde 1.000 olduğunu açık bir şekilde ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.