Sinyalleri cumhurbaşkanı tarafından verilmişti

Orhangazi Emniyet Müdürlüğüne bağlı bulunan Trafik Büro Amirliğindeki ekipleri, şehir merkezi içerisinde özel arabalara yönelik sigara uygulaması gerçekleştirdi.

Sinyalleri cumhurbaşkanı tarafından verilmişti


Orhangazi Emniyet Müdürlüğüne bağlı bulunan Trafik Büro Amirliğindeki ekipleri, şehir merkezi içerisinde özel arabalara yönelik sigara uygulaması gerçekleştirdi. Araç içerisinde sigara içmekte olan sürücülerden bazılarına 153 Türk Lirası tutarında idari para cezaları kesildi.

Yeni  getirilmiş olan uygulamanın dahilinde Trafik Büro Amirliğine bağlı ekipler şehir merkezi içerisinde özel arabalarda sigara uygulamasına başlamış oldu. Siteler bölgesi içerisinde uygulama yapmaya başlayan polis memurları hususi araçlar içerisinde sigara içilip içilmemekte olduğuyla alakalı kontroller gerçekleştirdi. Sürücülerden bazılarına ise idari para cezaları kesildi.

Polis memurlarının yaptıkları uygulamaları sırasında özel araçlar içerisinde sigara içmekte olan sürücülerden bazılarına 153 Türk Lirası tutarında para cezası kesilmiş oldu. İdari para cezalarına çarptırılmış olan sürücülerden bazıları da hem tepki göstermiş oldu, hem ise uygulamadan dolayı şaşkınlıklarını hiç bir şekilde gizleyemedi. Sürücülerden bazıları da uygulamanın fazlasıyla yerinde olduğunu açık bir şekilde ifade etti.

Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Erdoğan, geçmiş olduğumuz günler içerisinde konu ile alakalı yapmış olduğu değerlendirme esnasında şu ifadelere yer vermişti; ''Araç içerisinde sigara içme hususu. Yazılı bir şekilde kayda girme kaydıyla şoför de içemeyecek arka tarafta oturanlar da sigara içemiyor olacak. Kapalı yerler içerisinde, balkonlar üzerinde çok sıkı bir uygulamaya gitmiş olacağız. Şimdi ise bunların üstündeyiz. Bu işin üstüne çok daha sıkı bir biçimde gitmiş olacağız. Para cezaları vesaire ne gerekmekteyse bunların tamamı olacak.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.