Sistem dolayı görüş mesafesi düştü

İstanbul ilinde yaşamını sürdürenler bu sabah saatlerinde çok yoğun  bir sisle uyanmış oldu. İstanbul ilinin etkisinin altına almış bulunan sis,  çok daha güzel manzaraların da ortaya çıkmasına sebep oldu

Sistem dolayı görüş mesafesi düştü


İstanbul ilinde yaşamını sürdürenler bu sabah saatlerinde çok yoğun  bir sisle uyanmış oldu. İstanbul ilinin etkisinin altına almış bulunan sis,  çok daha güzel manzaraların da ortaya çıkmasına sebep oldu. Ajanslar tarafından servis edilen fotoğraflar üzerinde, İstanbul  ilinin silüetini bozduğu görülen yüksek binalar da çok fazla dikkat çekmiş oldu.

İstanbul ilinin pek çok ilçesi içerisinde sabah erken saatler itibariyle çok yoğun bir sis görülmeye başlanmış oldu, bazı noktalar üzerinde görüş mesafesi nerdeyse 30 metrelik bir seviyeye kadar düşmüş oldu. Sis ile beraber kartpostallık görüntüler de açık bir şekilde ortaya çıkmış oldu. Kartpostallık manzaralar üzerinde  çok fazla dikkat çekmiş olansa yüksek binalar olarak öne çıktı.

İstanbul ilinde etkisini göstermiş olan sis ile birlikte binaların ve de  ormanlık alanların üstünü örtmüş oldu. Sisin meydana getirildiği hayranlık uyandıran bu manzara havadan da objektiflere yansıdı. İstanbul ilinde sisin etkisini göstermiş olmasıyla beraber binalar da tamamen puslu bir havaya bürünmüş oldu. Lakin, sislerin dahi üstünde duran yaklaşık 200 metrelik yüksekte bulunan büyük yapılar, objektiflere da net bir şekilde yansımış oldu.

''İstanbul'' ilinin sürekli kanayan yarası'' şeklinde yorumlanmış yüksek binalara kamuoyu da çok büyük bir tepki göstermekte. Binalar ile alakalı başka bir tepki ise Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Erdoğan tarafından verilmişti. Erdoğan açıklamasında; ''Malum şu zamanlarda her bir taraf beton yığınları ile doldu.'' ifadelerine yer vermişti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.