Sokak ortasında vahşet! Kurşunların hedefi olan 18 yaşında ki genç hayatını kaybetti

İstanbul Etiler'de bulunan eczanede kalfa olarak çalışan 18 yaşında genç ilaç siparişi götürdüğü sırada tartıştığı kimliği belirsiz kişiler tarafından kafasına sıkılan kurşunla sokak ortasında öldürülmüştü, hızla çalışmalarına başlayan polis ekipleri tarafından olay çözülerek katil zanlılarını yakalamak için çalışma başlatıldı.

Sokak ortasında vahşet! Kurşunların hedefi olan 18 yaşında ki genç hayatını kaybetti

Etiler'de faaliyet göstermekte olan eczanede kalfa olarak çalışmakta olan 18 yaşında ki Burak Arat ilaç siparişi götürmek için çıkacağı sırada iş yerine gelen şahıslar Arat'ı konuşma bahanesiyle dışarıya çağırarak tartışmaya başladılar. Tartışmanın kısa süre içerisinde alevlenerek kavgaya dönüşürken Arat'ın kavga ettiği şahıslar yanında bulundurdukları tabancayı çıkararak kaçmaya çalışan 18 yaşında ki gence kurşun yağdırdı. 

5 el sıkılan silahtan 3 kurşun Burak Arat'a isabet ederken kanlar içerisinde ki genç yere yığıldı, kimliği belirsiz şahıs ise bekleyen beyaz renkli motosiklete binerek hızla olay yerinden uzaklaştılar. Yaralı genci gören ve silah seslerini duyan çevrede ki vatandaşlar durumu 112 ekiplerine bildirirken olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Ağır yaralı genç hastanede hayatını kaybetti

Gelen ihbar sonrasında kısa süre içerisinde bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından çevrede güvenliği sağlanırken, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında ağır yaralanan Burat Arat Sarıyer Seyrantepe'deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Doktorlar tarafından hızla ameliyata alınan 18 yaşında ki genç durumunun kötüleşmesi sonrasında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Polis ekipleri şahısları yakalamak için çalışma başlattı

Hastaneye kaldırılan Burak Arat'ın hayatını kaybetmesi sonrasında katil zanlılarını yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri çevrede ki vatandaşların ifadelerine başvururken olay esnasını gösteren güvenlik kamera kayıtlarını incelediler. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından cinayet zanlıların kimliklerinin tespit edilmesi sonrasında şahısları yakalamak için evlerine operasyon düzenlendi.

Öte yandan alınan bilgiler çerçevesinde Burat Arat'ın geçtiğimiz günlerde arkadaşını silahla yaraladığı, yaralanan gencin ağabeyininde intikam planı nedeniyle Arat'ı öldürdüğü tespit edildi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.