SON DAKİKA! Önce iki kişiyi öldürdü daha sonra iki polisi yaralayarak kaçtı, yaka paça gözaltına alındı

Başakşehir'de yaşanan olayda iki kişi öldüren 32 yaşında ki şahıs daha sonra yol kontrolü yapan polis ekiplerine ateş açtı, yaşanan olayda iki polis memuru yaralanırken zanlı yaka paça gözaltına alındı.

SON DAKİKA! Önce iki kişiyi öldürdü daha sonra iki polisi yaralayarak kaçtı, yaka paça gözaltına alındı

İstanbul Başakşehir'de komşuların silah sesi duymaları sonrasında kısa süre içerisinde bölgeye polis ekibi sevk edildi. silah seslerinin yükseldiği eve giren polis ekipleri 28 yaşında ki Ergül Maden'in cansız bedeniyle karşılaştı, ekiplerin inceleme yaptığı sırada bir başka silah seside yan sokaktan yükseldi. 

Silah sesinin yükseldiği bölgeye gelen polis ekipleri tarafından eve girildikten sonra 61 yaşında ki Güllü Güler'in cansız bedeni ile karşılaşılırken Selim Güler ve Adem Tepe'nin ise yaralandığı tespit edildi, katil zanlısı G.G. ise olay sonrasında motosiklete binerek bölgeden uzaklaştı.

Kimlik kontrolü yapan polis memurlarına ateş açtı

G.G. isimli şahıs iki kişiyi öldürüp iki kişiyide yaraladıktan sonra bindiği motosikletle bölgeden uzaklaşırken Fatih İlçesi Nişanca Mahallesi'nde polis kontrol noktasına denk geldi, bu sırada dur ihtarında bulunan polis memurlarına ateş açan G.G. ve arkadasında bulunan bir kişi iki polis memurunu yaraladı ve motosikleti bırakarak bölgeden yaya olarak kaçtı. 

Silahla ateş açılması sonrasında yaralanan polis ekipleri bölgeye sevk edilen ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken katil zanlısı G.G. ve yanında bulunan diğer kişiyi yakalamak için çalışma başlatıldı. Gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde saklandığı yer tespit edilen G.G. polis ekiplerinin başarılı operasyonu sonucunda yaka paça gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Yaşanan olay sonrasında ekipler tarafından soruşturma başlatıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.