Sosyal medya üzerinden tepkiler yağmaya başladı

Sağlık Bakanı olarak görev yapan Fahrettin Koca'nın 65 yaşın üstünde yer alan vatandaşların %76,4'lük kısmının aşılanmakta olduğunun açıklamasının hemen sonrasında Cumhurbaşkanı olarak görev yapan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yaş grubu için toplu taşıma sınırlaması getirilmiş olduğunu duyurması da dikkatleri çekmiş oldu

Sosyal medya üzerinden tepkiler yağmaya başladı


Sağlık Bakanı olarak görev yapan Fahrettin Koca'nın 65 yaşın üstünde yer alan vatandaşların %76,4'lük kısmının aşılanmakta olduğunun açıklamasının hemen sonrasında Cumhurbaşkanı olarak görev yapan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yaş grubu için toplu taşıma sınırlaması getirilmiş olduğunu duyurması da dikkatleri çekmiş oldu. Bu söz konusu kısıtlamanın ardından çok fazla sayıda yer alan kullanıcı 'Madem ki aşılar işe yaramakta niçin 65 yaşla ilgili kısıtlama getirilmiş oldu' şeklinde tepki göstermeye başladı.

Sağlık Bakanı olarak görev yapan Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından yapmış olduğu açıklama içerisinde Türkiye'de şu zamana  dek 18 milyon tane insanın aşılanmış olduğunu ifade eden aşılanan grup içerisindeki 65 yaş üstündeki vatandaşların ve sağlık personellerinin toplamda yer alan vaka sayılarında ortaya çıkan oranın düşmüş olduğunu ifade etmişti. 

Cumhurbaşkanı olarak görev yapan Recep Tayyip Erdoğan da Bakanlar Toplantısı'nın hemen sonrasında koronavirüsle mücadele konusunda getirilecek ilave tedbirlere yönelik olarak yapmış olduğu açıklama içerisinde, 65 yaşın üzerinde toplu taşıma sınırlamasının tekrardan getirilecek olduğunu ifade etti. Aşılama olmasına karşın bu yaş grubuyla alakalı olarakta kısıtlama getirilmiş olması sosyal medya üzerinde tepkileri çekmiş oldu.

65 yaşıyla alakalı getirilmiş olan toplu taşıma konusundaki kısıtlama ise sosyal medya üzerinde tepkiler çekmiş oldu. Çok fazla sayıdaki kullanıcı 'Madem ki aşı işe yaramakta niçin 65 yaşla alakalı kısıtlama getirilmiş oldu' şeklindeki tepkilerini göstermiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.