Sözlü tacize 90 gün ev hapsi verildi

Park içerisinde oynamakta bulunan 12 yaşında olan bir tane kız çocuğuna, ''Çok güzelsin'' ifadelerine yer vererek sözlü bir tacizde bulunduğu açıklanan 49 yaşında olduğu öğrenilen şahsa 90 günlük bir hapis cezası verilmiş oldu.

Sözlü tacize 90 gün ev hapsi verildi


Park içerisinde oynamakta bulunan 12 yaşında olan bir tane kız çocuğuna, ''Çok güzelsin'' ifadelerine yer vererek sözlü bir tacizde bulunduğu açıklanan 49 yaşında olduğu öğrenilen şahsa 90 günlük bir hapis cezası verilmiş oldu. Söz konusu bu kişiyi öfkeli kalabalığın ellerinden ise, özel güvenlik görevlileri almış oldu.

İddialara bakılır ise; kız çocuğu çözülmüş olan bağcıklarını bağlamak amacıyla eğildiği zaman A. G. isimli bir şahıs hemen  yanına gelmiş oldu. ''Çok güzelsin'' şeklinde konuştuktan sonrasında paniğe kapılmış olan çocuk  hızlı bir şekilde kaçmaya başladı. A. G. ismine sahip şahıs ise ''Lütfen gel ayakkabılarını burda bağla'' ifadelerini kullanarak seslendi. Eve gitmiş olan S. B., söz konusu bu durumu annesi  olan Ç. B.'ye açık bir şekilde anlattı. Dışarıya çıkmış olan Ç. B. ise, kızını taciz etmiş olduğunu iddia ettiği  A. G.'ye cadde üzerinde rastlayarak saldırdı. Olayla ilgili bilgi sahibi olan çevrede yer alanlar ise A. G.'yi linç etmek için uğraştı

Söz konusu bu kişi çocuğun annesi ile birlikte çevrede yer alanlar tarafından linç edilmeye çalışıldı. Orada yer alan özel güvenlik görevlileri ise söz konusu bu şahsı öfkeli kalabalığın elinden kurtardı. Elleri  hızlı bir şekilde kelepçelendikten  hemen sonra polis ekiplerine teslim edildi.

S. B. B. isimli kız pedagog eşliği ile bir ifade vermiş durumdayken, A. G. de söz konusu bu suçlamaları  hiç bir şekilde kabul etmedi. Polis merkezindeki işlemlerinin hemen sonrasında sevk edilmiş olduğu adliye içerisinde mahkemeye çıkartılmış olan A. G., 90 gün boyunca ev hapsi  cezası aldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.