SunExpress çok önemli bir hamle yapmış durumda

Türk Hava Yolları'nın yanı sıra Lufthansa’nın ortak kuruluşu olarak öne çıkan SunExpress, bilet tarifeleri konusunda yapmış olduğu değişiklerden dolayı pandemi dönemi içerisinde beklenmedik sebeplerden dolayı seyahatlerini erteleme konusunda isteği bulunan misafirlerine maksimum esneklik sağlamayı sürdürüyor.

SunExpress çok önemli bir hamle yapmış durumda


Türk Hava Yolları'nın yanı sıra Lufthansa’nın ortak kuruluşu olarak öne çıkan SunExpress, bilet tarifeleri konusunda yapmış olduğu değişiklerden dolayı pandemi dönemi içerisinde beklenmedik sebeplerden dolayı seyahatlerini erteleme konusunda isteği bulunan misafirlerine maksimum esneklik sağlamayı sürdürüyor. Havayolu firması, SunFlex adlı uygulamanın ardından şimdi ise 'Korona Garanti Paketi'ni kullandırmaya başladı. 

SunExpress şirketi, 2020 senesinin Kasım ayında hayata geçirmiş olduğu SunFlex adlı uygulamayla yolcularına, rezervasyon yapma esnasında tercih etmiş oldukları tarifelerin kapsamında uçuşlarından belirli bir zaman öncesine dek bedava bir şekilde rezervasyon değişikliği yapabilme olanağı tanımış oluyor. Bunn dahilinde, rezervasyonları içerisinde SunClassic’i tercih etmiş olan misafirler, SunFlex 30 Gün özelliğiyle beraber bundan böyle bir defaya mahsus bir şekilde uçuş tarihlerinden tam tamına 30 gün öncesine dek değişiklik yapabilmekteyken, bu söz konusu zaman SunPremium’u etmiş olan eden misafirler için de tam olarak yedi gün öncesine kadar düşebilmekte. Öte yandan SunExpress şirketi, 31 Mart 2021 tarihine dek sürecek kış sezonu içerisinde, SunClassic tarifesinin üstünden rezervasyon yapmış olan misafirlerine özel bir şekilde kalkıştan tam tamına 15 gün öncesine dek bedava değişiklik avantajı sağlamış oluyor.


Hizmete sunmuş olduğu 'Korona Garanti Paketi'yle beraber SunExpress şirketi, yolcularına kendilerinin ya da uçuş içerisinde olmasalar dahi birinci derecede yer alan akrabalarının Covid-19 virüsüne yakalanmış olmalar halinde bedava tekrardan rezervasyonla beraber bilet iptal hakkı tanımış oluyor.

 

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.