Taksim'de meydana gelen yangın herkesi çok korkuttu

Taksim semtinde yer alan bir otel içerisinde meydana gelen yangın  büyük bir paniğe sebep oldu.

Taksim'de meydana gelen yangın herkesi çok korkuttu


Taksim semtinde yer alan bir otel içerisinde meydana gelen yangın  büyük bir paniğe sebep oldu. Olayın yaşandığı yere çok fazla sayıda itfaiye ekibi sevk edilmiş bir durumdayken yangın ise kısa çok kısa bir zamanda söndürülmüş oldu.

Söz konusu bu yangın, saatler 21:00 civarında Beyoğlu semtinde yer alan Şehit Muhtar Mahallesi'nin Bekar Sokak içerisindeki 5 kattan oluşan otelin ilk katında meydana geldi. Binanın içinden duman çıkmaya başladığının farkına varan vatandaşlar, polis ekipleriyle birlikte itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. İhbarda bulunulmasının hemen sonrasında olayın yaşandığı yere çok fazla sayıda itfaiye ekipleriyle birlikte sağlık ekipleri ve polis ekipleri yönlendirildi.

Kısa zaman içerisinde olayın yaşandığı yere intikal eden itfaiye ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale de bulundu. Yangının ise bir tane odada yer alan yatağın halen tespit edilemeyen bir sebepten dolayı alev almasından ötürü meydana geldiği tespit edildi. Ekiplerin müdahalede bulunmasıyla bu yangın kısa zaman içerisinde söndürülmüş oldu.

İtfaiye personelleri yangını  hızlı bir şekilde söndürmeye çalışmaktayken vatandaşlar ise meydana gelen bu olayı izleyip cep telefonlarını kullanarak görüntülemeye devam etti. Soruşturma başlatılmış olan bu yangının kesin çıkış sebebi de gerçekleştirilecek olan çalışmaların hemen sonrasında tespit edilebilecek.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.