Tatil yolundaki aile kaza yaptı

Aydın ilinin Didim ilçesinde tatile gelmiş olan ailenin içinde yer aldığı otomobil, uçuruma yuvarlanmış bir durumda.

Tatil yolundaki aile kaza yaptı


Aydın ilinin Didim ilçesinde tatile gelmiş olan ailenin içinde yer aldığı otomobil, uçuruma yuvarlanmış bir durumda. Kaza esnasında, şoför Alpay Barış (47) ölü bir şekilde, eşi olan Gülden (33) ile birlikte oğlu Ömer Barış (7) da yaralanmış oldu.

Söz konusu bu kaza, saatler 11:00'i gösterirken Söke - Milas Karayolunun TOKİ Kavşağına yakın bir bölgede gerçekleşti. Alpay Barış yönetiminde bulunan 34 NG 0970 plakasına sahip otomobil, şoförünün kontrolünden çıkarak uçuruma yuvarlanmış oldu. Kaza esnasında, şoför Barış yaşamını kaybetmiş durumdayken, yanında yer alan eşi Gülden Barış'la birlikte oğlu Ömer Barış'ın ise yaralanmış olduğu açıklandı. Yoldan geçmekte olan öteki araç şoförlerinin ihbarda bulunmasının sonrasında kazanın gerçekleştiği yere sağlık ile birlikte polis ekipleri yönlendirildi.

Otomobil içerisinden yaralı bir şekilde çıkartılmış olan Gülden Barış ile birlikte oğlu Ömer ise, hızlı bir şekilde Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınmış olan yaralılar arasındaki Ömer Barış'ın  sağlık durumunun ağır olduğu konusunda bir bilgi verildi. Otomobil şoförü Alpay Barış'ın cansız durumda yer alan bedeni de Didim Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

İstanbul ili içerisinde yaşamını sürdüren Barış Ailesi'nin Didim ilçesine tatile geldikleri esnada yolda kazanın meydana geldiği ifade edildi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.