Tatilciler şimdi de dönüş yolunda

Kurban Bayramıyla ilgili tatilini kendi memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, bayramın 3. günü içerisinde dönüş yoluna geçmeye başladı.

Tatilciler şimdi de dönüş yolunda


Kurban Bayramıyla ilgili tatilini kendi memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, bayramın 3. günü içerisinde dönüş yoluna geçmeye başladı. Anadolu'nun çeşitli illerinden İstanbul iline doğru dönüşe geçmiş bulunan tatilcileri taşımakta olan araçlar da Kocaeli TEM Otoyolu İzmit bölgesinde trafiği bazı zamanlarda adeta durma noktasına getirmiş oldu. İzmit Bekirdere Viyadükleri bölgesinde İstanbul yönüne seyir etmeye devam eden arabalar sıkışan trafik üzerinde ilerlemekte güçlük çekmekte.

Ege bölgesinde yer alan tatil beldeleri üzerinden İstanbul iline geri dönüşlerden dolayı Bursa ili içerisinde de trafik yoğunluğu yaşanmakta. Çanakkale ili içerisinde feribot kuyruğu kilometrelerce uzunluğa ulaştı. Anadolu - İstanbul güzergahı da çok daha sakin durumdaydı. Jandarma Komutanlığına bağlı olarak görev yapan askeri helikopterler ile beraber Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde bayram trafiği de havadan denetlenmekte. 

Bayram dönüşleri olduğunda genel olarak yoğunluğun yaşanmakta olduğu güzergah olarak öne çıkan Anadolu Otoyolu Bolu geçişi bayramın üçüncü günü içerisinde oldukça akıcı bir trafiğe sahip olmasıyla herkesi şaşırttı. 43 tane ilin kesişim noktası olarak öne çıkan Kırıkkale trafiği konusunda da herhangi bir sıkıntı bulunmuyordu. Ankara ilinde yer alan şehirler arası otobüs terminali de gayet sakin bir durumdaydı. 

İstanbul ili içerisinde Adalara gitme konusunda isteği bulunanlar da iskelelerde kalabalık oluşturmuş oldu. İlave seferler yapılarak yoğunluk eritilmiş oldu. Vatandaşlardan bazıları meydana gelen yoğunluk ile birlikte sosyal mesafeye uyulmamasından dolayı da tepkilerini dile getirmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.