TAV'ın iki tane havalimanı hizmet kalitesi konusunda Avrupa'nın zirve noktasında

TAV Havalimanları’nın işletmekte olduğu Zagreb ile birlikte Üsküp havalimanları ACI World aracılığıyla yolcu değerlendirmelerine bakılarak kendi kategorileri içerisinde Avrupa’da yer alan en iyi havalimanları seçilmiş oldu.

TAV'ın iki tane havalimanı hizmet kalitesi konusunda Avrupa'nın zirve noktasında


TAV Havalimanları’nın işletmekte olduğu Zagreb ile birlikte Üsküp havalimanları ACI World aracılığıyla yolcu değerlendirmelerine bakılarak kendi kategorileri içerisinde Avrupa’da yer alan en iyi havalimanları seçilmiş oldu. Üsküp Havalimanı aynı zaman içerisinde en iyi hijyen uygulamalarının alanı içerisinde de ödüllendirilmiş oldu.

Söz konusu bu iki  tane havalimanı, Dünya Havalimanları Konseyi (ACI World) aracılığıyla verilmiş olan Havalimanı Hizmet Kalitesi (Airport Service Quality ASQ) ödülleri konusunda 'iki ila beş milyon tane  yolcu' kategorisi içerisinde ödüllendirilmiş oldu. Öte yandan, pandemiden dolayı bu sene anketlere ilave edilen hijyen değerlendirmesinin sonucunda Üsküp, dünya üzerinde en iyi uygulamaları hayata geçirmiş olan 33  tane havalimanının arasında yer almış oldu.

TAV Havalimanlarının Havalimanları Grup Başkanı olarak görevli olan (COO) Kürşad Koçak yapmış olduğu açıklamada kendilerinin Tav olarak sekiz tane farklı ülkede onbeş tane havalimanı işletmekte olduklarını, servis firmalarının kendi portföyleri haricinde 18 ülke üzerinde bulunan 75 havalimanı içerisinde da hizmet verdiklerine değindi. 

Pandemi dönemi içerisinde yolcularına çok daha güvenli bir seyahat deneyimi sunmanın üzere mevcut durumdaki bütün süreçlerini hızlı bir biçimde uluslararası alanda belirkenmiş olan bilimsel kriterlere uygun olarak adapte ettiklerini ifade etti..  

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.