Tekirdağ ilinde de ıspanakla ilgili zehirlenme şikayetleri başladı

İstanbul ili içerisinde ortalama olarak 40 kişinin ıspanak ile birlikte benzeri bitkileri tükettikten sonra hastanelik olmasının hemen sonrasında, Tekirdağ ilinde de benze vakalar yaşanmaya başladı.

Tekirdağ ilinde de ıspanakla ilgili zehirlenme şikayetleri başladı


İstanbul ili içerisinde ortalama olarak 40 kişinin ıspanak ile birlikte benzeri bitkileri tükettikten sonra hastanelik olmasının hemen sonrasında, Tekirdağ ilinde de benze vakalar yaşanmaya başladı. Çerkezköy ilçesi içerisinde faaliyet göstermeye devam eden bir fabrikada ıspanak yedikten hemen sonrasında 22 personel de hastaneye götürüldü.

İddialara bakılırsa, Çerkezköy ilçesi içerisinde faaliyet göstermeye devam eden bir  tane fabrikada gece vardiyası içinde yemekte çıkan ıspanak yemeğinden yemiş olan 20 kişi mide bulantısının yanı sıra baş dönmesi ile birlikte kusma şikayetlerinden dolayı hızlı bir şekilde Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hemen sonrasında da Süleymanpaşa ilçesi içerisinde 2 farklı şahıs aynı şikayetler ile Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Hastaneye götürülmüş olanlardan bir tanesinin ise Süleymanpaşa Sağlık Hak-Sen İlçe Başkanı görevinde bulunan Selim Kafadar olduğu konusunda bir bilgiye ulaşıldı.  Kafadar'ın ayrıca geçici  bir şekilde hafıza kaybı yaşamış olduğu ve tedavisinin devam ettiği konusunda da bilgiler aktarıldı. Bu olayla alakalı olarak açıklama gerçekleştiren Tekirdağ İl Sağlık Müdürü görevinde bulunan Uzman Doktor Cengiz Becerir ise, ıspanak yemeğini yedikten hemen sonra rahatsızlanmış olan 22 kişinin hastaneler içerisinde tedavi görmeyi sürdürdüğünü ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.