Tekirdağ ilinde harita kırmızıya bürünmüş durumda

Sağlık Bakanı görevinde bulunan Fahrettin Koca'nın covid-19 vaka sayısının yanı sıra salgınla mücadele hususunda örnek il olarak göstermekte olduğu Tekirdağ ilinde geçmiş olduğumuz bir aylık zaman diliminde vaka sayıları çok ciddi bir biçimde artış gösterdi.

Tekirdağ ilinde harita kırmızıya bürünmüş durumda


Sağlık Bakanı görevinde bulunan Fahrettin Koca'nın covid-19 vaka sayısının yanı sıra salgınla mücadele hususunda örnek il olarak göstermekte olduğu Tekirdağ ilinde geçmiş olduğumuz bir aylık zaman diliminde vaka sayıları çok ciddi bir biçimde artış gösterdi. HES uygulaması üzerinde çok az vakanın görünmekte olduğu Tekirdağ ili adeta kırmızı renge bürünmüş durumdayken, yaşanmaya başlanan bu artış ise vatandaşları tedirgin etmiş durumda.

Çin üzerinden ortalama bir şekilde bir sene önce bütün dünyaya yayılmış olan koronavirüs salgınına karşı halen kesin bir tedavi yönetimi bulunamamış durumdayken, vakalar bütün dünya üzerinde olduğu gibi Türkiye içerisinde de çok ciddi bir biçimde artış yaşamış durumda. Koronavirüs vaka sayılarında yaşanmış olan artıştan dolayı ülkenin tamamında bir takım tedbirler de beraberinde gelmiş oldu.

Türkiye'nin tamamında artış gösteren vakalara en iyi örneklerden bir tanesi de Tekirdağ ili oldu. Sağlık Bakanı görevinde bulunan Fahrettin Koca'nın tam olarak üç ay öncesinde Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinde örnek olarak göstermekte olduğu il içerisinde geçmiş olduğumuz bir aylık zaman diliminde çok ciddi bir artış yaşanmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.