Tem'deki feci kazada şoför yaşamını yitirdi

Sarıyer ilçesinde  yol ayrımı kısmında bariyere çarptığı açıklanan otomobil aşırı bir durumdaki hızın etkisinden dolayı takla attı.

Tem'deki feci kazada şoför yaşamını yitirdi


Sarıyer ilçesinde  yol ayrımı kısmında bariyere çarptığı açıklanan otomobil aşırı bir durumdaki hızın etkisinden dolayı takla attı. Ortalama bir şekilde 20 metre kadar fırlamış olan otomobil yön levhasının direk kısmına çarptı ve iki parçaya bölündü. Söz konusu bu kaza esnasında araç şoförü yaşamını yitirdi.

Söz konusu bu kaza saatler 03:00'ü gösterirken TEM Otoyolunun, Edirne yönünde gerçekleşti. İddialara bakılırsa, Anadolu yakası tarafından gelen ve Edirne yönüne doğru seyir halinde bulunan 34 KZ 8594 plakasına sahip lüks bir otomobil, Ayazağa - Beşiktaş yol ayrımı kısmında yer alan bariyerlere çarptı. Aşırı  bir durumda hızlı olduğu iddia edilen söz konusu otomobil, çarpmanında etkisinden dolayı ortalama bir şekilde 20 metre kadar ileriye fırlamış oldu.

Takla attığı açıklanan söz konusu otomobil, Ayazağa -  Beşiktaş yön tabelasının yer aldığı direğe çarptı. Çarpmanında etkisinden dolayı otomobil iki farklı parçaya ayrıldı. Üstünden herhangi bir kimlik çıkmamış olduğu iddia edilen şoför, çarpmanında etkisinden dolayı otomobilde sıkışmış oldu. Kazanın hemen sonrasında olayın yaşandığı yere çok fazla sayıda polis ekini ile birlikte sağlık ekibi ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Sıkışmış olan şoför gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın yaşamını yitirdi.

Yaşamlarını hiçe saymış olan bir takım otomobil şoförlerinin, İtfaiye ekiplerinin araç içerisinde sıkışmış olan şoförü kurtarmak amacıyla yapmış olduğu çalışmaları, sosyal medya üzerinden canlı yayınlamış olmaları çok fazla dikkat çekmiş durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.