Teröristlere ağır bir darbe

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yapmış olduğu özel bir açıklama içerisinde Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan PKK ve YPG'li 18 tane teröristin tamamen etkisiz bir duruma getirilmiş olduğunu açık bir şekilde ifade etti.

Teröristlere ağır bir darbe



Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yapmış olduğu özel bir açıklama içerisinde Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan PKK ve YPG'li 18 tane teröristin tamamen etkisiz bir duruma getirilmiş olduğunu açık bir şekilde ifade etti. Milli Savunma Bakanlığı'nın twitter hesabı üzerinden yapılmış olan açıklama içerisinde; ''Kahraman durumdaki Komandolarımız, Barış Pınarı bölgesinin güney kısmına sızmaya çalışmakta olan 18  tane PKK ve YPG'li teröristi etkisiz duruma getirdi'' şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Kahraman askerlerimiz son dönemlerde Barış Pınarı Harekatı bölgesi üzerinde adeta kuş uçurtmuyor desek yeridir. Bölgenin ve ülkemizin güvenliğini sağlamak için çok zor koşullarda görev yapan kahraman askerlerimiz zorlu hava şartlarına rağmen nöbetine devam ediyor. Bunun kapsamında terör unsurları bir bir temizlenirken bölgeye sızma girişimleri de başarılı bir şekilde önlenmiş oluyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.