THY'den sefer iptali açıklaması

Türk Hava Yolları'nın (THY) resmi web sayfası üzerinden yapılmış olan açıklama içerisinde, yeni tip koronavirüs (Covid-19)ten kaynaklanan seyahat kısıtlamalarına yönelik olarak bir takım güncel bilgilerin paylaşımı yapıldı.

THY'den sefer iptali açıklaması


Türk Hava Yolları'nın (THY) resmi web sayfası üzerinden yapılmış olan açıklama içerisinde, yeni tip koronavirüs (Covid-19)ten kaynaklanan seyahat kısıtlamalarına yönelik olarak bir takım güncel bilgilerin paylaşımı yapıldı. Açıklama içerisinde, Türk Hava Yolları'nın seyahat güvenliğini sürekli olarak en ön planda tutmakta olan hava yolu şeklinde koronavirüs hususundaki en son gelişmeleri, ulusal bir durumdaki ve uluslararası otoritelerle yakından takip etmekte olduğu ve gereken tüm önlemleri almış olduğu ifade edildi.

Bunun dahilinde, virüsün yayılmasına ve etkilerine karşı çok büyük bir önlem almak maksadıyla Çin ile birlikte İran seferleri üzerinde düzenlemeler yapılmış olduğuna dikkat çekilmiş olan açıklama üzerinde; ''Ana kara Çin'e düzenlemiş olduğumuz seferlerimiz 29 Şubat 2020 tarihine kadar durdurulmuş durumdadır. (İran'a düzenlenen seferlerimiz) Tahran'a gerçekleştirdiğimiz uçuşlarımız hariç bu ülke üzerindeki bütün uçuş noktalarımıza karşı seferlerimiz 10 Mart 2020 tarihine dek iptal edilmiş durumdadır'' şeklindeki ifadelerine yer verildi.

Söz konusu açıklama içerisinde, Türkiye Cumhuriyeti resmi makamları tarafından alınmış olan karar gereğince geçtiğimiz 14 gün içinde Çin veyahut İran'ın Kum kentinde bulunan yabancı ülke vatandaşlarının da Türkiye'ye kabul edilmeyecek olduğu bildirilip, ''Seyahatinizi alınmış olan tedbirler kapsamında planlamanızı önemle rica etmekteyiz. Uçuşlarınızla alakalı olarak güncel durumdaki bilgiye uçuş sorgulamayla alakalı menümüzden, uçuş numaranız ya da parkurunuzu sorgulayıp ulaşabilirsiniz. Gelişmeleri takip etmenin yanı sıra sizleri de bilgilendirmeyi sürdüreceğiz. Anlayışınızdan dolayı da teşekkür ediyoruz'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.