Tosuncuk nerde?

Çiftlik Bank ismiyle binlerce sayıdaki insanı dolandırdıktan hemen sonrasında milyonlarca Türk Lirası parayla sırra kıdem basan ''Tosuncuk'' lakabına sahip Mehmet Aydın'ın Ukrayna içerisinde intihar ettiği konusunda bir takım haberler basına sızmıştı.

Tosuncuk nerde?


Çiftlik Bank ismiyle binlerce sayıdaki insanı dolandırdıktan hemen sonrasında milyonlarca Türk Lirası parayla sırra kıdem basan ''Tosuncuk'' lakabına sahip Mehmet Aydın'ın Ukrayna içerisinde intihar ettiği konusunda bir takım haberler basına sızmıştı. Peşine düşmüş olanlardan kurtulmak amacıyla bu şekilde bir yalanı ortaya atan Mehmet Aydın, Çiftlik Bank platformundan mağdur olanların tutmuş olduğu özel dedektifler aracılığıyla bulundu.

Dedektiflerden biri olan Mehmet Uzuner'in yapmış olduğu çalışmalar sonrasında Aydın'ın Brezilya içerisinde bulunduğu ortaya çıkmış durumda. Aydın'ın  aslında Brezilya ile birlikte Paraguay ve Uruguay üçgeni arasında dolaşmakta olduğu ifade edildi.

Çiftlik Bank ile ilgili dava ise, Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi içerisinde görülmekte. Mehmet Aydın'ın arasında yeraldığı yedi tane firari sanık bulunan dava esnasında, tutuklu bir şekilde yargılanmakta olan sanık kalmadı. On sekiz tane örgüt yöneticisiyle ilgili ''suç işleyebilmek maksadıyla örgüt kurma ile yönetme'' suçu sebebiyle ikişer seneden altışar seneye, 'bilişim sistemlerini araç şeklinde kullanmak sureti ile nitelikli dolandırıcılık'' şeklindeki suçtan 3.762 defa üçer seneden onar seneye, ''ticari firmaların faaliyeti dahilinde nitelikli dolandırıcılık'' şeklindeki suçtan da tekrar 3.762 defa üçer seneden onar seneye, 'suçtan dolayı kaynaklanmakta olan mal varlığı değerlerini aklama'' şeklindeki suçtan ise altışar seneden on dörder seneye kadar hapis cezası talep ediliyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.