Trafik çilesi isyan ettiriyor

Küçükçekmece ilçesinde sabah erken saatlerde işlerine gitme amacıyla yola çıkmış olan vatandaşlar trafikle alakalı kabusla güne başlamakta.

Trafik çilesi isyan ettiriyor


Küçükçekmece ilçesinde sabah erken saatlerde işlerine gitme amacıyla yola çıkmış olan vatandaşlar trafikle alakalı kabusla güne başlamakta. İkitelli Caddesi üzerinde her gün sabah saatlerinde yaşanmakta olan trafik yoğunluğundan dolayı vatandaşlardan bazıları ortalama bir şekilde bir saatini trafikte geçirmekte.

Hafta içindeki günler içerisinde sabah saatlerinde ve yağmurlu havalar olduğunda daha da artış gösteren yoğunluk sebebiyle trafik adeta durma noktasına gelmiş oluyor. İkitelli Caddesi üzerinden TEM otoyolu ile birlikte Başakşehir'e  bağlanma konusunda isteği bulunan vatandaşlar, üç kilometrelik yol üzerinde 1 saati geçen trafik çilesi çekmiş oluyor.

Bölge üzerinde taksicilik yapmakta olan esnaf ise, ''Burda sürekli olarak trafik olduğunu taksici olduğumuzdan dolayı çok iyi biliyoruz. Bunun en büyük önlemi, ilerde bir  tane döner kavşak mevcut. ordan direkt bir  tane alt geçit yapılacak olursa burasını kurtarmış olur. Hiç bir şekilde değişen bir şey yok, senelerdir bu şekilde. Bunun da bir çaresinin bulunması gerekiyor. Millet her gün işe gidiyor, ekmeğinin peşinde'' ifadelerine yer verdi. 

Sabah saatlerindeki trafikte kalan vatandaşlardan bazıları da üç dakikalık yolu ortalama bir şekilde bir saatte gitmekte olduklarını ifade etti. Her sabah  saatlerinde aynı trafik çilesini yaşamakta olanlar, yetkili isimlerden çözüm bulunmasını talep ettiler.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.