Trafik kazasında can vermişlerdi, evlik hazırlıkları yaptıkları öğrenildi

Hakkari ili içerisinde Kurban Bayramı'nın en son gününde arkadaşlarıyla beraber pikniğe gittikleri esnada yaşamlarını yitiren genç çiftin evilik hazırlıkları yaptığı açık bir şekilde ortaya çıkmış durumda.

Trafik kazasında can vermişlerdi, evlik hazırlıkları yaptıkları öğrenildi


Hakkari ili içerisinde Kurban Bayramı'nın en son gününde arkadaşlarıyla beraber pikniğe gittikleri esnada yaşamlarını yitiren genç çiftin evilik hazırlıkları yaptığı açık bir şekilde ortaya çıkmış durumda. Cenazeleri içerisinde gözyaşlarının adeta sel olduğu bu genç çift, ailelerinin de istekleriyle beraber yan yana toprağa verilmiş oldu.

Hakkari ilinde yer alan Yüksekova ilçesi içerisinde, bayramın en son gününde piknik yapmak amacıyla Cilo-Sat Gölleri'ne gittikleri esnada yaşamış oldukları kazadan dolayı dört tane arkadaşlarıyla beraber hayatlarını kaybeden Savaş Bayram (32) ile birlikte Aysun Er (31) çiftinin evlilik hazırlıkları yaptığı bilgisine ulaşıldı. Sekiz seneden beri beraber olan ve pandemi süreciyle nikahlarını erteleme kararı alan çiftin cenazelerinde ise gözyaşları adeta sel olmuş durumdaydı. Çift, iki aile tarafından da istekte bulunulmasından dolayı yan yana defnedilmiş oldu.

Kurban Bayramı'nın en son gününde yaşanmış olan kaza esnasında, İkiyaka Dağları üzerinde yer alan Cilo-Sat Gölleri'ne gittikleri esnada içinde bulunmakta oldukları pikapın şarampole yuvarlanmasından dolayı Aysun Er ile birlikte Savaş Bayram'ın yanı sıra Semra Varol, Çimen Özçük ile birlikte Evin Yazgan ve Meryem Renda'nın yaşamarını yitirmiş olduğu açıklanmıştı. Yaralı olarak kurtulan şoför Mustafa Nasıroğlu'nun tedavisi ide devam ediyor. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.