Turistler denizin keyfini çıkartmayı sürdürüyor

Muğla ilinde, Ekim ayı içerisinde olunmasına karşın güneşli günler devam etmekte.

Turistler denizin keyfini çıkartmayı sürdürüyor


Muğla ilinde, Ekim ayı içerisinde olunmasına karşın güneşli günler devam etmekte.

Muğla ilinde yer alan Fethiye ilçesi içerisinde, sonbahar mevsiminin ortasına gelinmiş olmasına karşın halen güneşli günler yaşanmakta. Ekim ayının son günlerinde dahi sıcakların devam ediyor olmasından dolayı, ünlü durumda bulunan Belcekız Plajı da adeta turistlerle dolmuş bir durumda

Fethiye ilçesindeki Ölüdeniz Mahallesi içerisinde yer alan dünya üzerindeki en gözde plajlar arasındaki Belcekız Plajı, ekim ayı içerisinde halen çok dolu. Hava sıcaklıklarının 29, deniz suyu sıcaklıklarının ise 24 derece ölçülmüş olduğu ken içerisinde İngiliz turistlerin büyük bir kısmı güneşlendi ve yüzdü. Tatilcilerden bazıları su sporları ile uğraşmaktayken, bazıları da günübirlik tekneler ile çıkmış oldukları mavi yolculukta dinlenmiş oldu.

İngiltere'den Türkiye'ye tatil amacıyla gelmiş olduğunu ifade eden bir turist ise; ''Burda yer alan plajı dünya üzerinde hiçbir şeye  asla değişmem. Deniz suyu fazlası ile temiz. Tatili bırakarak ülkeme dahi dönmeyi asla istemiyorum. Ekim ayı içerisinde tatil yapmak bana çok daha iyi olmakta. Genel olarak sakinliği tercih etmekteyim. Bu mevsim içerisinde deniz suyu sıcaklığı da buna fazlasıyla uygun'' ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.