Turistlerin ölümünde sır perdesi

Beyoğlu ilçesinde yer alan bir apart otel içerisinde konaklayan bir tanesi kadın iki tane İngiliz turist kalmakta oldukları odada ölü bir şekilde bulundu.

Turistlerin ölümünde sır perdesi



Beyoğlu ilçesinde yer alan bir apart otel içerisinde konaklayan bir tanesi kadın iki tane İngiliz turist kalmakta oldukları odada ölü bir şekilde bulundu. Söz konusu bu olay Beyoğlu ilçesinde yer alan Kumbaracı yokuşundaki bir apart otelin içinde sabah saatlerinde gerçekleşmiş oldu.

Bir tanesi kadın 2 tane İngiliz turistin odalarından çıkmamış olmalarından dolayı şüphe duyan otel görevlileri odanın kapısını çaldı. İçerden herhangi bir ses gelmediğinden dolayı da kapı açıldı ve içeriye girildi.

Görevli personeller oda içerisinde yer alan iki turistin hareketsiz bir biçimde yatmakta olduklarını görünce durumla ilgili olarak hızlı bir şekilde polis ekipleri ile birlikte sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden sağlık ekipleri yapmış oldukları inceleme esnasında 2 turistin de yaşamını yitirmiş olduğunu tespit etti.

Vücutları içerisinde herhangi kesik ya da yara izlerine rastlanılmamış olan turistlerin cansız bedenlerinin kesin ölüm sebepleri yapılacak otopsinin hemen sonrasında kesinleşmiş olacak

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.