Türk Kızılay ihtiyaç sahibi olan Rum aileler için gıda yardımında bulundu

Toplumdaki her bir kesime ulaşmaya gayret eden Türk Kızılay, İstanbul ilinde yer alan ihtiyaç sahibi  durumunda bulunan Rum aileler için de gıda yardımı ulaştırmış bir durumda.

Türk Kızılay ihtiyaç sahibi olan Rum aileler için gıda yardımında bulundu


Toplumdaki her bir kesime ulaşmaya gayret eden Türk Kızılay, İstanbul ilinde yer alan ihtiyaç sahibi  durumunda bulunan Rum aileler için de gıda yardımı ulaştırmış bir durumda. Türk Kızılay'ın Yönetim Kurulu Üyelerinden biri olan Ercan Tan’ın katılımlarıyla beraber, çok fazla sayıdaki ihtiyaç sahibi aileler için yardım dağıtılmış oldu.

Pandemiden dolayı yardımla alakalı çalışmalarına hiç bir şekilde hız kesmeden devam etmekte bulunan Türk Kızılay, azınlık cemaatleri için de desteğini sürdürmekte

Türk Kızılayı pandemi döneminin boyunca hiç bir şekilde hız kesmeden yapmış olduğu yardımlarının dahilinde Fatih ilçesinde yer alan Samatya semti içerisindeki ihtiyaç sahibi Rum vatandaşları için de el uzatmış oldu. Bölge içerisinde yer alan Panayia Altımermer Rum Kilisesi içerisinde Türk Kızılayı'nın Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevli olan Ercan Tan ile birlikte Samatya Kültür ve de Gençlik Derneğinin Başkanı görevinde bulunan Stelyo Gülgün’ün katılımları ile 80 tane aile için 80 tane gıda kolisiyle beraber 160 tane Kızılay konserve kavurmasının dağıtımı gerçekleştirildi.

Fatih ilçesinde yer alan Balat semti içerisindeki Panayia Vlaherna Rum Kilisesi içerisinde de 45 tane ihtiyaç sahibi aile için 45 tane gıda kolisinin yanı sıra 90  tane konserve kavurma dağıtımı gerçekleştirilmiş oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.