Türkiye'nin çeşitli noktalarında depremler devam ediyor

Afet ile Acil Durum Yönetim Başkanlığı'nın (AFAD) web sayfası üzerinde yer almakta olan bilgilere bakılırsa, Akdeniz Bölgesinde Yunanistan Dodecanese'nin 35,43 kilometre açığında, Marmaris ilçesinin de tam tamına 104,73 kilometre açık bölgesinde saatler 16:37'yi gösterirken 4,5 büyüklüğüne sahip bir deprem kaydedilmiş oldu.

Türkiye'nin çeşitli noktalarında depremler devam ediyor


Afet ile Acil Durum Yönetim Başkanlığı'nın (AFAD) web sayfası üzerinde yer almakta olan bilgilere bakılırsa, Akdeniz Bölgesinde Yunanistan Dodecanese'nin 35,43 kilometre açığında, Marmaris ilçesinin de tam tamına 104,73 kilometre açık bölgesinde saatler 16:37'yi gösterirken 4,5 büyüklüğüne sahip bir deprem kaydedilmiş oldu. Söz konusu bu deprem, 35,18 kilometrelik bir derin bölgede meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesinin Kandilli Rasathanesi de Akdeniz bölgesi içerisinde meydana gelmiş olan söz konusu depremin şiddetini 4,6 şeklinde ölçmüş durumda.

Muğla ili içerisinde Marmaris ilçesinin açıklarında sabah saatler 08:10'u gösterirken 4.1 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşti. Marmaris ilçesi içerisinde geçmiş olduğumuz gün de saatler 18:38'i gösterirken yerin tam tamına 25 kilometrelik derin bölgesinde 5.4 büyüklüğüne sahip bir deprem gerçekleşmişti. Akdeniz açık bölgesinde gerçekleşen depremin herhangi bir hasara sebep olmadığı ifade edilmişti.

Diğer taraftan geçmiş olduğumuz Manisa ilinin Kırkağaç ilçesi içerisinde saatler 14:26'yı gösterirken gerçekleşen 5.1 büyüklüğüne sahip depremin sonrasında saatler 17:53'ü gösterirken 4.1 büyüklüğüne sahip bir deprem daha gerçekleşmişti. Söz konusu bu depremin ise yerin yedi  kilometre derinliğinde gerçekleşmiş olduğu ifade edildi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.