Üç tane bekçiyi bıçakladılar

Bahçelievler ilçesi içerisinde devriye görevi yapmakta olan üç tane bekçi, şüphelendiklerinden dolayı kimlik sormuş oldukları şahsın bıçaklı saldırısına uğramış oldu.

Üç tane bekçiyi bıçakladılar


Bahçelievler ilçesi içerisinde devriye görevi yapmakta olan üç tane bekçi, şüphelendiklerinden dolayı kimlik sormuş oldukları şahsın bıçaklı saldırısına uğramış oldu. Üç tane bekçi yaralanmış durumdayken, şüpheli şahısta silahla vurulup etkisiz duruma getirildi. Yaralı bir durumda hastaneye kaldırılmış olan bekçilerle birlikte şüpheli şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisine ulaşıldı.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa söz konusu bu olay, saatler 21:00 civarında Zafer Mahallesinde yer alan Çimen Sokak üstünde gerçekleşti. Emniyet yetkilileri tarafınan alınmış olan bilgiye bakılırsa, devriye görevi yapmaya devam eden çarşı ile birlikte mahalle bekçileri, durumundan şüphelenmiş oldukları bir şahsı durdurdu. Celal P. ismine sahip şüpheli  şahıs kimlik kontrolü gerçekleştiren bekçilere bıçaklı bir şekilde saldırıda bulunmuş oldu. Söz konusu bu saldırı esnasında üç tane bekçi yaralanmış oldu. Şüpheli  bir durumdaki şahıs kaçmaya çalıştığı esnada silahla vurulup etkisiz duruma getirildi.

Olayın yaşandığı yere sevki gerçekleştirilen sağlık ekipleri, bıçaklanmış olan bekçilerle vurulup yaralanmış olan şüpheli şahsı ilk müdahalelerinin hemen sonrasında hızlıca ambulansla hastaneye götürüldü. Hastanede tedavi altına alınmış olan bekçilerle beraber şüpheli şahsın hayati tehlikelerinin bulunmamakta olduğu bilgisine ulaşıldı. Gerçekleştirilen söz konusu soruşturma esnasında, şüphelilerden Celal P.'nin tehditin yanı sıra hakaret ile birlikte evden hırsızlık yapma ve kasten yaralama konusundaki suçlardan poliste suç kaydının bulunduğu da tespit edilmiş oldu.

Polis ekipleri olayla alakalı olarak çok yönlü  bir çalışma başlatmış durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.