Ultra lüks yat karantinada

Dubai Şeyhi olarak tanınan Abdullah Al Futtaim'e ait olduğu açıklanan 110 metrelik uzunluğu bulunan ve 600 milyon Euro tutarındaki bir değere sahip İngiliz bayraklı Radiant adlı ultra lüks durumda bulunan motor yatı, akaryakıt almak amacıyla bu sabah erken saatlerde Bodrum ilçesine geldi.

Ultra lüks yat karantinada


Dubai Şeyhi olarak tanınan Abdullah Al Futtaim'e ait olduğu açıklanan 110 metrelik uzunluğu bulunan ve 600 milyon Euro tutarındaki bir değere sahip İngiliz bayraklı Radiant adlı ultra lüks durumda bulunan motor yatı, akaryakıt almak amacıyla bu sabah erken saatlerde Bodrum ilçesine geldi. Lüks durumda bulunan yat ateşli hastalık konusundaki şüpheyle gözlem altına alınmış durumda. Yatın yakıt ikmali amacıyla limana giriş gerçekleştiren 18  tane akaryakıt tankı da liman üzerinden gönderildi.


Yunanistan'da yer alan Kithira adası üzerinden Bodrum'a gelmiş olan yat, Kumbahçe mahallesi içerisinde yer alan Bodrum Cruise Port gemi iskelesine kadar gelerek burda demirledi. Sabah çok erken saatler içerisinde İzmir ilinden gelmiş olan 18 tane  akaryakıt tankından 3 adeti içeri girerek akaryakıt verebilmek amacıyla hazırlık yaptığı esnada gelen talimattan hemen sonra liman tesislerinden dışarıya çıkartıldı. Şalvarağa Caddesi üzerinde beklemeye başlamış olan 18 tane  akaryakıt tankerinin şoförleri de tam olarak ne zaman akaryakıt vermeye başlanacak olduğunun bilinmediğini ifade etti.

Yatın akaryakıt ikmali yapıldıktan hemen sonrasında Yunanistan'da yer alan Flisvos limanına gidecek olduğu bilgisine ulaşıldı. Yat kaptanının tahlille alakalı sonuçlarının beklenmekte olduğu bilgisine ulaşıldı. Al Futtaim ile birlikte ailesi tatil yapmak amacıyla 2013 senesi ile  2014 senesinde aynı yatla Bodrum ilçesine gelmişler idi

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.