Uyuşturucu partisindeyken baskın yapıldı

İstanbul Şişli ilçesinde güpegündüz girmiş oldukları iş yerinden yaklaşık olarak 50.000 lira değerine sahip elektronik eşyaları çalmış olan hırsızlar polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Uyuşturucu partisindeyken baskın yapıldı


İstanbul Şişli ilçesinde güpegündüz girmiş oldukları iş yerinden yaklaşık olarak 50.000 lira değerine sahip elektronik eşyaları çalmış olan hırsızlar polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.  Hırsızların çalmış oldukları elektronik eşyaları satıp aldıkları paraylada uyuşturucu temin ettikleri ve parti vermiş oldukları bilgisine ulaşıldı.

Şişli ilçesinde yer alan Osmanbey Meşrutiyet Mahallesi'nin Halaskargazi Caddesi üstünde geçmiş olduğumuz ay gerçekleşen olayda, 6 tane şüpheli kentin en işlek caddede yer alan Cüneyt G.’ye ait  durumdaki bir iş yerine girdi. Hırsızlar ise, iş yerinden tam 50.000 lira değerine sahip 6  tane bilgisayar ve fotoğraf makinasını alıp kayıplara karıştı. Hırsızlığın yalandığı an ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntüler içerisinde, otomobille gelmiş olan hırsızlar güpegündüz iş yerine girip soygun gerçekleştiriyor. Hırsızlar çalmış oldukları eşyaları hemen sonrasında taşıyıp otomobile götürmekte. Hırsızlık yaşanırken caddeden de araçların geçmekte olduğu görülüyor.

 Olayla ilgili ihbar üstüne çalışma başlatmış olan Asayiş Şubesi Müdürlüğünün Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı  ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleme altına aldı. Kamera görüntüleri içerisinden şüphelilerin eşkalini tespit eden polis, kullanmakta oldukları aracın da plakasını açık bir şekilde tespit etti. Tespitlerin hemen sonrasında şüphelilerin evlerine bir operasyon gerçekleştiren polis, 6 tane zanlıyı da gözaltına alındı. Evde gerçekleştirilen aramalarda ise çok fazla miktarda metamfetaminle birlikte 57 tane ectacsy hapın ele geçirildiği açıklandı.



Olayla alakalı olarak gözaltına alınmış olan 6 tane şüpheliden Ahmet Ç. ile birlikte Sinan E. ve de Ahmet Y. Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin hemen sonrasında çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, öteki 3  tane şüpheli ise adli kontrol şartıyla birlikte serbest kaldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.