Vatandaşlar adeta ölümden dönmüş durumda

Büyükada içerisinde geçmiş olduğumuz günlerde gerçekleşen bu olayda, iddialara bakılırsa kıyıya fazlasıyla yakın bir mesafeden geçiş gerçekleştiren feribotlar  çok büyük dalgaların meydana gelmesine sebep oldu.

Vatandaşlar adeta ölümden dönmüş durumda


Büyükada içerisinde geçmiş olduğumuz günlerde gerçekleşen bu olayda, iddialara bakılırsa kıyıya fazlasıyla yakın bir mesafeden geçiş gerçekleştiren feribotlar  çok büyük dalgaların meydana gelmesine sebep oldu. Dalgalar  hızlı bir şekilde kıyıya vurup o esnada bank ile birlikte kayalıklarda oturmakta bulunan vatandaşlarla kıyı bölgede seyyar satıcılık gerçekleştiren bir kişinin üstüne gelmiş oldu. Kayalıkların olduğu bölgede balık tutmuş olan vatandaş suların kendini çekmiş olmasıyla beraber denize doğru düşmüş oldu. Boğulma tehlikesinden son anda kurtulmuş olan bir tane vatandaş düşmüş olduğu yerden güçlükle çıkabildi. Kıyıya vurmuş olan dalgadan dolayı kıyı bölgesinde bulunan kaldırımlar da su altında kalmış oldu. O bölge üzerinde seyyar satıcılık gerçekleştirmekte olan bir tane vatandaşın da tezgahının zarar görmüş olduğu bilgisine ulaşıldı.

Dev boyutlara ulaşan bu dalgaların kıyıya vurmuş olmasıyla birlikte vatandaşların kayalıkların olduğu bölgeye düşmesi ve çok büyük bir tehlike atlatmış olduğu o  anlar  da cep telefonu kameralarına saniye saniye yansımış oldu. Görüntülere bakıldığında dev dalgaların hızlı bir şekilde kıyıya vurduğu, kayalıkların üzerinde düşmüş olan vatandaşın güçlükle kurtulduğu ve, öteki vatandaşların da panik içerisinde kaçışmaları yer alıyor.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.