Video kaydı alanlar gözaltında

Kırıkkale ilinde yer alan Cumhuriyet Başsavcılığının yürütmeye başladığı soruşturmanın dahilinde İl Emniyet Müdürlüğünde yer alan ekipler, eski eşinin tarafından öldürülmüş olan 38 yaşında bulunan Bulut'a ait olayın yaşandığı esnada çekilmiş görüntülerin sosyal medya üzerinde paylaşılmış olmasından dolayı bir çalışma başlattı.

Video kaydı alanlar gözaltında


Kırıkkale ilinde yer alan Cumhuriyet Başsavcılığının yürütmeye başladığı soruşturmanın dahilinde İl Emniyet Müdürlüğünde yer alan ekipler, eski eşinin tarafından öldürülmüş olan 38 yaşında bulunan Bulut'a ait olayın yaşandığı esnada çekilmiş görüntülerin sosyal medya üzerinde paylaşılmış olmasından dolayı bir çalışma başlattı. Görevli durumdaki ekipler, kısa zaman içerisinde görüntüyü çekmiş olan şahsın B. Y. (19) olduğu konusunda bir tespitte bulundu. Hızlı bir şekilde gözaltına alınmış olan B. Y'nin ifadesi esnasında, söz konusu bu videoyu yalnızca arkadaşı M. A. (22)'yla paylaşmış olduğunu ifade ettiği, M.A'nın ise söz konusu bu videoyu izledikten sonrasında silmiş olduğunu söylediği bilgisine ulaşıldı.

B. Y. ile birlikte M. A.'yla alakalı olarak, ''soruşturma ile kovuşturma işlemleri esnasında yer alan seslerle birlikte görüntüleri yetkisiz bir şekilde kayda alma ya da nakletme'' şeklindeki suçtan dolayı bir işlem gerçekleştirildi. Gözaltında yer alan B. Y'nin Emniyet Müdürlüğü içerisindeki işlemleri devam ediyor.

Neler oldu?

F. V. (43), 18 Ağustos gününde Menderes Caddesi üzerinde yer alan bir tane lokanta içerisinde eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan kız çocuğunun gözlerinin önünde boğazından bıçaklamış idi. Emine Bulut ise hastane içerisinde yapılmış olan tüm müdahalelere karşın rağmen kurtarılamamış, kaçtığı açıklanan F. V. de Bahşılı ilçesinin giriş kısmında polis ekipleri tarafından yakalanmış idi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.