Virüs tespit edenleri hastaneye zorla götürüyorlar

Çin içerisinde ortaya çıkan yeni tip korona virüsle alakalı salgından dolayı can kaybı 491 taneye, virüsle alakalı teşhis koyulanların sayıları da 24.324 taneye kadar yükselmiş oldu.

Virüs tespit edenleri hastaneye zorla götürüyorlar


Çin içerisinde ortaya çıkan yeni tip korona virüsle alakalı salgından dolayı can kaybı 491 taneye, virüsle alakalı teşhis koyulanların sayıları da 24.324 taneye kadar yükselmiş oldu. Ölenlerin sayısı hızlı bir  şekilde artış gösterirken Çin'den dehşete düşürmüş olan görüntüler gelmeyi sürdürüyor. Virüs teşhis edilmiş olduğu ileri sürülen bir tane hastanın görevli personeller tarafından zorla hastaneye götürülme şeklindeki görüntüler çok fazla dikkat çekmiş oldu.

Görüntüler esnasında, korona virüs bulaşmış olduğu ileri sürülen bir tane hastanın sağlık personelleri tarafından zor kullanılarak hastaneye götürülme konusundaki anları yer almış oldu. Hastaneye gitme konusunda isteği olmayan şüpheli, görevli personellere direnmiş olsa bir zor kullanıp ambulansa bindirilmiş oldu.

Ulusal Sağlık Komisyonu (NHC) tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılırsa, 2019 - nCoV salgınından dolayı yaşamını yitirmiş olanların 490 tanesi Çin ana karası ile birlikte 1 tanesi Hong Kong Özel İdari Bölgesi üzerinde bulunmak üzere 491 taneye kadar çıktı.

Bunla beraber korona virüs konusunda teşhis koyulmuş olan hastaların sayısı 3.219 tanesinin durumu fazlasıyla ciddi olmak üzre 24.324 taneye kadar yükseldi. Virüsle alakalı taşıma durumu şüpheli durumda bulunanlar 23.260 taneye, müşahede altına alınmış olanların sayısı da 185.555 taneye kadar ulaşmış oldu. Çin'in ana karası haricinde Hong Kong'da yer alan vaka sayısı 18 taneye kadar , Makau Özel İdari Bölgesi içerisinde de 10 taneye kadar yükselmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.