Yağışların yurdu terk edeceği açıklandı 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hafta ile alakalı hava durumu raporunu resmi bir şekilde paylaştı.

Yağışların yurdu terk edeceği açıklandı 


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hafta ile alakalı hava durumu raporunu resmi bir şekilde paylaştı. Meteoroloji tarafından paylaşılmış olan bu hava raporuna bakılır ise, geçmiş olduğumuz haftanın tamamında etkisini iyiden iyiye göstermiş olan yağışlı hava bu hafta  içerisinde de etkisini kaybetmeye başlıyor.

Vatandaşların çok büyük bir merak ile beklemekte olduğu yeni haftayla alakalı hava durumunun raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açık bir şekilde paylaşıldı. Meteorolojinin paylaşmış olduğu bu hava raporuna bakılır ise, geçmiş olduğumuz haftanın nerdeyse tamamında etkisini göstermiş olan yağışlı hava bu hafta  içerisinde etkisini kaybetmiş olacak.


Geçmiş olduğumuz hafta içerisinde bütün yurtta etkili bir durumda bulunan yağış pazartesi gününde ise yurdun hepsinden ayrılmış olacak. Parçalı bulutların arasında yer alan güneş yarın içerisinde etkisini göstermeye başlayacak. Salı gününde de bütün yurt tekrardan yağmura teslim olmaya başlayacak. Yurdun pek çok bölgesinde ise sağanak yağış etkili bir durumda bulunacak, Haftanın 2. günü içerisinde Marmara Bölgesinde yer yer, Ege Bölgesinde de İzmir iliyle Muğla ilinin etrafında gök gürültülü bir şekilde sağanak yağmur etkili durumda bulunacak. Haftanın tamamında da yurdun pek çok yerinde sağanak yağış etkili bir durumda bulunacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.