Yalnızca 10 dakikalık yağış yetti

Mardin ilinin Nusaybin ilçesi içerisinde akşam üzeri başlayan ve yaklaşık  olarak 10 dakika devam eden dolu yağışı sebebi ile pek çok evle işlerinin bodrum katlarını su bastı.

Yalnızca 10 dakikalık yağış yetti


Mardin ilinin Nusaybin ilçesi içerisinde akşam üzeri başlayan ve yaklaşık  olarak 10 dakika devam eden dolu yağışı sebebi ile pek çok evle işlerinin bodrum katlarını su bastı. Nusaybin ilçesi içerisinde akşam üzeri saatler 17:30'u gösterirken başlamış olan ve sadece 10 dakika boyunca devam eden dolu ve hemen sonrasında başlamış olan sağanak yağış, hayatı fazlasıyla olumsuz bir şekilde etkiledi. 

İlçe merkezi içerisinde yer alan bir çok sokak ile birlikte cadde yağış sebebiyle su altında kalmış oldu. Kent içerisinde pek çok evin bodrum katıyla birlikte bahçeleri de sel suları basmış oldu. Yeşilkent mahallesi içerisinde yer alan Sülün sokakta ikamet eden Mehmet Çakır ise, her yağmur yağdığı zaman evlerinin sular altında kalmış olduğunu ifade edip; ''Her yağmur yağdığı zaman evimizin giriş katı da, sürekli olarak sel sularının altında kalmakta. Bu sebep ile MARSU kurumunun yetkililerine bu durumu çok net bir şekilde açıklamakta olan bir dilekçe verdim. Lakin hiç kimse gelerek bu sokağın üzerinde yer alan gider borusunu hiç bir şekilde düzeltmedi'' ifadeleri ile çok şiddetli bir şekilde tepki gösterdi. 

Yetkililerin ise sel baskınları konusuyla ilgili olarak en kısa sürede bir önlem alması konusunda ciddi bir beklenti var.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.