Yangın söndürme çalışmasını film seyreder gibi seyrettiler

İstanbul ilinde yer alan Kadıköy  ilçesinde dokuz katlı  bir binanın 2 . kat kısmında meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalede bulunmasıyla büyümeden söndürülmüş oldu.

Yangın söndürme çalışmasını film seyreder gibi seyrettiler


İstanbul ilinde yer alan Kadıköy  ilçesinde dokuz katlı  bir binanın 2 . kat kısmında meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalede bulunmasıyla büyümeden söndürülmüş oldu. Sokakta toplanmış olanlar itfaiye ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarını film gibi seyrederken, bir kısmı da cep telefonu kameralarını kullanarak görüntü aldı.

Söz konusu bu yangın, saatler 15:00 civarında Feneryolu mahallesinde yer alan Kuyubaşı sokak içerisinde gerçekleşti. Dokuz kattan oluşan binanın 2. kat kısmından yükselmiş olan dumanların farkına varan vatandaşlar, itfaiye ile polis ekiplerine ihbarda bulundu. Söz konusu bu yangın korku ile birlikte paniğe sebep olurken, bina üzerine yaşamını sürdürenler kendilerini dışarıya attı. İhbarda bulunulmasının sonrasında olayın yaşandığı yere intikal eden Kadıköy ilçesi ile birlikte Erenköy semtine bağlı itfaiye ekipleri, kısa zaman içinde müdahalede bulunarak yangını kontrol altına almış oldu.

Binanın üst kat kısmında  kalmış olan iki kişi, itfaiyenin duman tahliyesinden hemen sonra bina içerisinden çıkabildi. İtfaiyenin yapmış olduğu çalışma esnasında bina önünde yer alan sokakta toplanmış olan vatandaşlar, söz konusu bu cep telefonlarıyla görüntüleyip, adeta bir film gibi seyretti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.