Yangında iki torunuyla beraber yaşamını yitirdi

Bartın ilinde tekstil fabrikası içerisinde çalışmakta olan Birgül Erkan ve oto sanayisinde yer alan bir boyacıda çalışmaya devam eden Ali Erkan, çocukları üç yaşında bulunan Berat Ali Erkan ve bir buçuk yaşındaki Ali Asaf'ı, bakması amacıyla Amasra ilçesinde yer alan Yukarısal köyü içerisinde yaşamını sürdüren babaanneleri Fatma Erkan'a (63) bırakmış oldu.

Yangında iki torunuyla beraber yaşamını yitirdi


Bartın ilinde tekstil fabrikası içerisinde çalışmakta olan Birgül Erkan ve oto sanayisinde yer alan bir boyacıda çalışmaya devam eden Ali Erkan, çocukları üç yaşında bulunan Berat Ali Erkan ve bir buçuk yaşındaki Ali Asaf'ı, bakması amacıyla Amasra ilçesinde yer alan Yukarısal köyü içerisinde yaşamını sürdüren babaanneleri Fatma Erkan'a (63) bırakmış oldu. Fakat babaannenin, üç  kattan oluşan bir binanın ikinci kat kısmındaki evinde geçtiğimiz akşam üzeri bir yangın meydana geldi. Yükselmekte olan alevlerin farkına vatan köylüler, itfaiyeye ihbarda bulunarak hemen yardıma koştu.

Alevleri su tankeri kullanarak söndürmeyi başarmış olan köy sakinleri, Muhtar  görevinde bulunan Şaban Yüksel'le beraber eve girmiş oldu. Fakat evin tuvalet kısmında, babaanne ile birlikte torunlarının birbirlerine sarılmış halde cansız durumdaki bedenlerini bulmuş oldu.

Çok kısa bir zaman sonra olayın yaşandığı yere intikal eden itfaiye ekipleri, yangın başlamış olduğu esnada, babaannenin torunlarını kucaklayarak, tuvalete sığınmış olduğunu, fakat üçününde dumandan zehirlenmiş olduklarını tespit etti. Yapılmış olan ilk inceleme esnasında çıkış sebebi bulunamayan yangınla alakalı  jandarma  çok geniş çaplı  bir inceleme başlatmış oldu.

Diğer taraftan dehşete düşürmüş olan bu olaydan sonra işten gelmiş olan anne, kendisine verilen haberden sonra sinir krizi geçirmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.