Yardım kamyonunu alkışlarla uğurladılar

Lüleburgaz Belediyesi tarafından başlatılmış olan yardım kampanyasında toplanmış bulunan yüzlerce koliden oluşan yardım malzemesi geçmiş olduğumuz gece yarısında Marmaris ile birlikte Manavgat’a doğru yola çıkmış oldu.

Yardım kamyonunu alkışlarla uğurladılar


Lüleburgaz Belediyesi tarafından başlatılmış olan yardım kampanyasında toplanmış bulunan yüzlerce koliden oluşan yardım malzemesi geçmiş olduğumuz gece yarısında Marmaris ile birlikte Manavgat’a doğru yola çıkmış oldu. Gönüllülerin yanı sıra ve belediyede görev yapan personelin teker teker çok büyük bir özenle hazırlamış olduğu yardım kolileri alkışlarla beraber uğurlandı. Diğer taraftan yardım malzemelerinin bazılarının içerisinde çıkan notlar da herkesi çok fazla duygulandırmış oldu. 

 
Lüleburgaz Belediyesi’nin yangın bölgeleri üzerinden yapılmış olan çağrının ardından başlattığı yardım kampanyasına Lüleburgazlılar hiç bir şekilde duyarsız kalmadı. Çok kısa bir zamanın içinde çağrıya cevap vermiş olan binlerce Lüleburgazlı Marmaris ile birlikte Manavgat’ta meydana gelen orman yangınları sonrasındaki yaraları sarma maksadıyla hızlı bir şekilde harekete geçmiş oldu. İki günlük bir zamn zarfında Lüleburgazlılar ayakkabılardan tutun da yanmaz kıyafetlere, yanık kremlerinden tutun da barete kadar onlarca türdeki ürünü toplamayı başarmış oldu. 

 
İki günlük bir zaman zarfı süresince gelen yardım malzemeleri Lüleburgaz Belediyesinin görevli olan personelleri ve gönüllüler aracılığıyla teker teker ayrılıp kolilenmiş oldu. Gönüllü olanların yardım malzemelerini çok daha kısa bir zaman zarfında hazırlama amacıyla yoğun çaba göstermiş olduğu kutulama çalışmalarının sonrasında malzemeler teker teker kamyona yüklenmiş oldu.

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.