Yetiştirme yurdunda kan donduran bir olay

Antalya ilinde yer alan bir yetiştirme yurdu içerisinde kanları donduran anlar yaşandı.

Yetiştirme yurdunda kan donduran bir olay


Antalya ilinde yer alan bir yetiştirme yurdu içerisinde kanları donduran anlar yaşandı. 15 yaşında bulunan bir kız çocuğu, aynı yurt içerisinde kalmakta bulunduğu 6 yaşında olduğu öğrenilen erkek çocuğunu merdivenlerden sürükledikten hemen sonrasında başını duvarlara vurup, ağır bir şekilde yaraladı. Gözaltına alındığı açıklanan A. N. E., sevk edilmiş olduğu adliyede çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. D. V. P. de hastane içerisinde yer alan yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Söz konusu bu olay pazar gününde, Kepez ilçesinde yer alan Fabrikalar Mahallesi içerisindeki Zübeyde Hanım Çocuk Yetiştirme Yurdu'nda gerçekleşti. Yurtta kaldığı bilgisine ulaşılan bir kız çocuğu A. N. E., henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı öteki çocukların yanlarında, erkek çocuğu olan D. V. P.'yi sert bir şekilde dövmeye başladı. Çocuğu bulunmakta olduğu 2. katın merdivenlerinden zemin katın olduğu yere kadar sürüklemiş olan A. N. E., daha sonrasında başını tutarak duvara da vurdu. Bu esnada yurtta yer alan görevliler, erkek çocuğunu hızlı bir şekilde A. N. E.'nin elinden kurtarmış oldu.

İhbarda bulunulmasının sonrasında gelmiş olan sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu D. V. P., ambulans aracılığıyla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü ve tedavi altına alındı. Yoğun bakım ünitesine alınan D. V. P.'nin sağlık durumunun çok kritik bir durumda bulunduğu ifade edildi. Gözaltına alınmış olan A. N. E. de sorgusunun hemen sonrasında sevk edildiği adliye içerisinde çıkartıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.