Mi Mix 3 modelinin Avrupa yolunda olduğu açıklandı

Xiaomi şirketinin fazlasıyla inovatif durumdaki a kıllı telefonu olan Mi Mix 3 modeli, İtalya ile birlikte İspanya'da satışa çıkartılacak.


Xiaomi şirketinin fazlasıyla inovatif durumdaki a kıllı telefonu olan Mi Mix 3 modeli, İtalya ile birlikte İspanya'da satışa çıkartılacak.

Çin asıllı üreticilerin, kişisel  durumdaki veri sızdırabilme benzerindeki güvenlik problemlerinden dolayı Avrupa pazarına girme konusunda sıkıntı yaşamakta olduğu şu dönemler içerisinde Xiaomi şirketi; kızaklı tasarımı bulunan amiral gemisi seviyesindeki akıllı telefonu Mi Mix 3 modelinin İspanya ile İtalya'da satışa çıkacak olduğunu, ülkelere ait  durumdaki kendi resmi Twitter hesabı üstünden paylaşmış olduğu gönderiler sayesinde kamuoyuna duyurmuş oldu.

Xiaomi Mi Mix 3 modeli, İspanya içerisinde Mi.com üstünden 6 GB'lık bir RAM ve 128 GB'lık bir depolama kapasitesi kombinasyonuyla yarın itibariyle satışa çıkmış olacak. Cihazın satış fiyatı da 499 euro şeklinde belirlenmiş bir halde. İtalya içerisindeyse Mi Mix 3  modelindeki akıllı telefon 9 Ocak Çarşamba tarihi itibariyle Mi.com üstünden satın alınabilir bir halde olacak. Cihazın  satış fiyatı  ise 549 euro tutarında belirlenmiş bir halde fakat ilk güne özel  bir şekilde Mi Mix 3 modeli, 50 euro tutarındaki indirimle beraber 499 euro tutarından satışa çıkartılacak. 

İtalya içerisinde satışa sunulacağı açıklanan Mi Mix 3 modelinin Safir Mavi ile birlikte Siyah Oniks olmak üzre 2 farklı renk seçeneğine sahip durumda bulunacağı ifade edilirken, İspanya içerisinde satışa çıkartılacak Mi Mix 3 modeliyle alakalı bu şekilde bir bilgi bulunmamakta. Xiaomi şirketinin açıklamasına bakılır ise Mi Mix 3 modelinin 5G desteğine sahip ve Snapdragon 855 isimli işlemcisiyle çalışmakta bulunan bir versiyonu da 2019 senesinin 2. çeyreği itibariyle piyasaya sürülmüş olacak.