Nokia 1 Plus modelinin özellikleri görüldü

Nokia markası, Nokia 1 ismine sahip olan modeli ile Android Go’yu satışa sunmuş ilk cihazlardan bir tanesi idi.


Nokia markası, Nokia 1 ismine sahip olan modeli ile Android Go’yu satışa sunmuş ilk cihazlardan bir tanesi idi. Şimdi ise Finli akıllı telefon üretici firması Nokia 1 Plus modeliyle seriyi tazelemeyi istiyor. İsim çok ilginç olsa bile cihazın özellikleri giriş seviyesinde yer alan bir cihazdan bekleyebilecek olduğunuz şekilde. Nokia 1 modelinin üstüne çeşitli eklemeler yapıp karşımıza çıkacak olan cihaz, kutusundan ise Android Pie işletim sistemiyle birlikte çıkmış olacak.

Sızıntılara bakılır ise bu cihaz 480 x 960 çözünürlüğe sahip olarak gelecek fakat şu anda telefonun ekran boyutu hiç bir şekilde bilinmemekte. Mediatek şirketine ait olan SoC kullanması konusunda bir beklenti de olan cihazın 1 GB'lik RAM’i bünyesinde barındırabilecek olması da  son derece muhtemel.

Cihaz üzerindeki kamera özellikleri de gizemini korumakta fakat bağlantı özellikleri ile ilgili çok sağlam bilgiler yer almakta. 2 nano SIM destekleyeceği açıklanan bu cihaz; GPS ile birlikte Wi-Fi ve de  Bluetooth bağlantılarına da sahip olarak karşımıza çıkacak. Fiyat ile ilgili bir açıklama yapılmamış olsa bile cihaz 1 ay sonra çıkabilecek olduğundan dolayı bütün bu sorularımız kısa zaman içinde yanıtlanabilir.