Xiaomi şirketi Mi 9 modelini yetiştiremiyor

Çin asıllı teknoloji devlerinden Xiaomi şirketi, yeni çıkmış olan akıllı telefonunlarından Mi 9 modelini hayranları için kullanıma sunmakta zorluk çekiyor.


Çin asıllı teknoloji devlerinden Xiaomi şirketi, yeni çıkmış olan akıllı telefonunlarından Mi 9 modelini hayranları için kullanıma sunmakta zorluk çekiyor. Xiaomi şirketinin yeni akıllı telefon modeli olarak lanse edilen Xiaomi Mi 9 modelini almak fazlasıyla zor. Cihaza ait olan ilk resmi satış 53 saniye içerisinde tükendi. Firma,  daha önceden hazırlanmış bir durumda bulunmasına karşın, Mi 9 modelini yetiştirme hususunda zorluk çekiyor.


Xiaomi şirketi dün yaptığı açıklamada, bugün öğle saati 12:00'da ve akşam sati 20:00'da gerçekleşeceği açıklanan bir hafta sonu satışının duyurusunu yaptı. Stoklar ise hızlı bir şekilde tükendi. Bugün öğle saatlerine doğru Xiaomi şirketinin genel müdürü görevinde bulunan  Gao Ziguang, bu Mi 9 modelindeki baskının çok büyük bir durumda olduğunu ve firmanın elinden geleni yapmakta olduğunu da ifade etti.

Aslına bakılırsa Xiaomi şirketi, Xiaomi Mi 9 modelinin tedariğini geliştirebilmek amacıyla çok büyük  bir çaba harcamakta. Daha öncesinde üretim hattını bizzat denetlemiş olan Lin Bin, Mart ayının son günlerine kadarki süreçte 1 milyon taneden çok birim sevk edebilmek amacıyla çaba gösterecek olduklarını ifade etmişti.

Bu kadar yoğun bir istek görmüş olan Xiaomi Mi 9 modelini LG G8 ThinQ  modeli ve Samsung Galaxy S10e modeliyle karşılaştırdığımızda kullanıcıların haklı olduğunu da görmekteyiz.