Haziran ayı içerisinde bedava bir DLC alacak

Sony şirketi, 2 gün sonrasında piyasaya çıkartacağı hayatta kalma ve korku konseptine sahip oyunlarından Days Gone’ın indirilebilir ilave içerikleriyle alakalı olarak bir açıklama gerçekleştirdi.


Sony şirketi, 2 gün sonrasında piyasaya çıkartacağı hayatta kalma ve korku konseptine sahip oyunlarından Days Gone’ın indirilebilir ilave içerikleriyle alakalı olarak bir açıklama gerçekleştirdi. Açıklamaya bakılır ise Days Gone'a bu yaz mevsiminde bedava oyun modları gelmiş olacak.


Gelecek Haziran ayı içerisinde Days Gone isimi oyuna ücretsiz  bir DLC gelmiş olacak. Muhtemel olarak indirilebilir ek içeriğinde yer alacak en büyük eklenti, ‘'Survival’' ismine sahip yeni bir tane mod olarak karşımıza çıkacak. Bu söz konusu mod sadece oyunun genel zorluğunu arttırmakla kalmayacak, aynı zaman içerisinde hızlı bir şekilde seyahat etmenizi engelliyor olacak ve yaşamda kalmanızı da bir hayli zorlaştıracak. Öte yandan haritayı ve öteki işaretleyicileri de kullanıcı panelinden çıkartmış olacak. Survival modu için yeni ganimetler de ilave edilecek.

Kullanıcılar öte yandan, Survival moduna ilave bir şekilde Haziran ayı süresince haftalık bir şekilde yeni modları da deneyimlemiş olacak. Yeni araçların yanı sıra zorlu bazı görevler, asıl oyunu bitirmiş olsalar dahi Days Gone oyuncularına oyuna dönmeleri amacıyla sebepler vermiş olacak.

Sony şirketi, gelecek haftalarda daha çok ilave içerik paylaşacak olduğunu da açık bir şekilde belirtti. Güzel olan  haberse bu içeriklerin hepsinin ücretsiz bir şekilde sunulması.