Polisler de sınava yetiştirebilmek için seferber oldular

Sınav esnasında polis ekipleri pek çok il içerisinde sınava geç kalmış olan, evrağını unutmuş olan öğrencinin yardımlarına koştu.


Sınav esnasında polis ekipleri pek çok il içerisinde sınava geç kalmış olan, evrağını unutmuş olan öğrencinin yardımlarına koştu. Bazıları polis aracını tahsis etti, bazıları ise son saniye içerisinde giriş belgesi yetiştirmeyi başardı

Sakarya ilinde yer alan Erenler ilçesi içerisindeki Ali Dilmen Anadolu Lisesi' içinde sınava girecek olan bir genç kız, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ilk oturuma ait olan bir giriş belgesi ile sınava geldi. Yanlış belge ile sınava gelmiş olan bu öğrencinin imdadına ise  polis memurlarından biri olan Ahmet Akcebe yetişmiş oldu. İşyeri içerisinden bir sınav çıktısı almış olan polis memuru, sınava sadece 1 dakikalık bir zaman varken evrakı öğrenciye teslim etmiş oldu. Polis memurunun okul bahçesine girip koşarak gelmedi ve de belgeyi öğrenciye teslim etmiş olması, öteki görevli  durumdaki memurlar tarafından da cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler içerisinde, görevli  durumdaki memurun Akcebe'ye sürekli olarak ''Koş koş'' ile birlikte ''Yetiştin bravo'' ifadelerini kullanarak seslenmiş olduğu da duyulmakta.

Trabzon ilinde ise fotoğrafsız kimlik ile sınava girememiş olan kız öğrenci, polis motoru ile nüfus müdürlüğüne kadar  götürüldü. Polis memuru öğrenciyi sonrasında da sınava yetiştirmiş oldu.

Karabük ilinde ise sınava gittiği esnada ayağını burkmuş olan Zeynep Gültekin, ambulans ile sınav salonuna  kadar taşındı.
Siir ilinde Mehmet Zakir Sevilgen'i, polis memuru sınava yetiştirdi. Gaziantep ilinde de Tekerlekli sandalye ile gelmiş olan engelli bir aday, jandarma ekiplerinin yardımı ile okul binasına girmiş oldu.