Neslican Tay bacağının yanına defnedildi

Bir müddettir yoğun bakım içerisinde tedavi görmeye devam eden ve Twitter platformu üzerinde binlerce  sayıdaki kullanıcının yardım kampanyaları başlatmış olduğu Tay, 4. defa yakalanmış olduğu kansere yenik düşmüş bir durumda.


Bir müddettir yoğun bakım içerisinde tedavi görmeye devam eden ve Twitter platformu üzerinde binlerce  sayıdaki kullanıcının yardım kampanyaları başlatmış olduğu Tay, 4. defa yakalanmış olduğu kansere yenik düşmüş bir durumda. Cuma akşamında yaşama gözlerini kapatan 21 yaşında olan Neslican Tay'ın cenazesi ise Rize ili içerisinde toprağa verilmek amacıyla getirilmişti.

3 defa yenmiş olduğu kansere karşı vermeyi başardığı mücadele sayesinde tanınmış olan 21 yaşında bulunan Neslican Tay, Rize ilinde de son yolculuğuna uğurlanmış oldu. Genç yaştaki kızın cenazesi, ise merkez Sahil Camii üzerinde  öğle namazının hemen sonrasında kılınmış olan cenaze namazı ile tekrar merkezde yer alan Pehlivan Mahallesi içerisinde daha önce kesilmiş bacağının gömülmüş olduğu yerde toprağa verilmiş oldu.

Söz konusu bu törene, Tay'ın ailesi ile birlikte yakınlarının yanında AK Parti'nin Rize Milletvekili görevinde bulunan Muhammet Avcı, Rize Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Rahmi Metin'in yanı sıra çok  fazla sayıda seveni de katılım gerçekleştirdi.

Genç bir yaşta yaşama veda etmiş olan Tay çekmiş olduğu bir videoda; ''Yaşamınızı çok fazla sevin. Kendinizi çok fazla sevin. Bedeninizi çok fazla sevin. Ruhunuz farklı bir beden üzerinde yer almayacak. Saçlarınız ile birlikte boyunuzu ve kilonuzu çok sevin. Benim için kendi sol bacağınızı da çok fazla sevin.'' şeklindeki ifadelerine yer vermişti.