Davutoğlu en sonunda sahaya ineceğini açıkladı

Eski başbakanlardan biri olan Ahmet Davutoğlu 18 Ekim tarihi içerisinde Manisa ilinde gerçekleştireceği bir konuşma ile yeni partiyi açık bir şekilde anlatmış olacak ve yol haritasını da burda açıklamış olacak.


Eski başbakanlardan biri olan Ahmet Davutoğlu 18 Ekim tarihi içerisinde Manisa ilinde gerçekleştireceği bir konuşma ile yeni partiyi açık bir şekilde anlatmış olacak ve yol haritasını da burda açıklamış olacak. Yeni duyurusu yapılan partinin kuruluş takvimine yönelik olarak Davutoğlu'na çok yakında yer alan bir kaynak; ''Bu ayın son günleri gelecek ayın da en geç 10'una kadarki süre içerisinde olacak diye düşünmekteyim'' ifadelerine yer verdi.


Davutoğlu'na  çok daha yakında yer alan bir tane kaynak partinin ''tüzük ile birlikte programının aşağı yukarı bir şekilde bitmiş olduğunu'' ifade ederken partinin kuruluş takvimine yönelik olarakta, ''Bu ayın son günlerinde gelecek ayın en geç 10'una kadarki zaman içerisinde olur diye düşünmekteyim'' şeklindeki görüşü dile getirmiş oldu.

Davutoğlu'na çok daha yakın farklı  bir tane yetkili ise; ''18 Ekim tarihi içerisinde Manisa ilinde bir programımız bulunuyor. Sayın Davutoğlu ise, Cuma namazından hemen önce Manisa ilinde yer alacak. Daha sonraki dönemler içerisinde de ziyaretleri bulunacak, hemen sonrasında da görüşmeleri olacak, saatler 19:30'u gösterirken bir konuşma yapıyor olacak, bu konuşma esnasında gelecekte yer alan tasavvuru üstüne bina edecek konuşmaları ile birlikte yeni yol haritasını da açıklamış olacak. Gelecekle alakalı tasavvurlarını da açıklamış olacak. Türkiye üstünde yer alan ümitlerinin açıklamasını yapacak, yapacak olduklarını da açıklamış olacak. Yeni yolla alakalı harita kesin; yeni kurulacak olan parti, bu söz konusu parti üstüne de konuşmalarını gerçekleştirecek orda'' şeklindeki görüşmeleri dile getirmiş oldu.