Cam siliyordu, dereye düştü

İstanbul ilinde yer alan Pendik ilçesi içerisinde bir tane binanın 5. katında bulunan evin camını silmeye devam eden kadın, dengesini yitirince ani bir şekilde binanın yanında bulunan dereye düştü.


İstanbul ilinde yer alan Pendik ilçesi içerisinde bir tane binanın 5. katında bulunan evin camını silmeye devam eden kadın, dengesini yitirince ani bir şekilde binanın yanında bulunan dereye düştü. İtfaiye ile birlikte sağlık ekipleri tarafından derenin içerisinden sedyeyle kurtarılmış olan ağır yaralı bir durumdaki kadın hastaneye götürüldü.

Pendik  ilçesinde yer alan Çamçeşme mahallesi içerisinde saatler 14:00 civarında meydana gelen olay esnasında, iddiaya bakılırsa bir kadın binanın 5. kat kısmında yer alan evin camlarını silmiş olduğu esnada dengesini yitirdi. Talihsiz bir durumdaki kadın binanın hemen yan tarafında yer alan dereye düştü.

Olayın yaşandığı yere hızlı bir şekilde itfaiye ekipleri ile  bir likte sağlık ekipleri de yönlendirildi. Derenin içerisine merdiven dayayıp kadının yanına inmiş olan sağlık personelleri ilk müdahalesini de burda gerçekleştirmiş oldu. Ağır bir şekilde yaralanmış olduğu bilgisine ulaşılan kadın, sedyeye alınıp dereden kurtarılmış oldu. Ambulansa alınmış olan kadın tedavi edilmek amacıyla hızlıca hastaneye götürüldü.

İtfaiye ekipleri ile birlikte sağlık ekiplerinin yaralı  bir durumda bulunan kadını dereden kurtarmayla alakalı çalışmaları vatandaşlar da çok büyük bir panikle izledi.