Galaxy Note 9 modeli için yeni bir renk duyuruldu

Samsung şirketinin Galaxy S10 modeline kadarki en üst seviyede bulunan akıllı telefonu olarak öne çıkan Galaxy Note 9 modeline yeni bir tane daha renk seçeneği yolda.


Samsung şirketinin Galaxy S10 modeline kadarki en üst seviyede bulunan akıllı telefonu olarak öne çıkan Galaxy Note 9 modeline yeni bir tane daha renk seçeneği yolda.

Samsung şirketinin en iddialı telefonlarından biri olan Galaxy Note 9 modeli, renk seçeneklerinin arasına bir yenisini daha eklemiş olacak. Daha öncesinde Galaxy S9 modelleri içine de yeni bir renk seçeneği ilave eden şirket, şimdi  ise Note 9 modeline de yeni bir renk seçeneği ekleme konusunda açıklama yaptı. ePrice isimli bir sitenin vermiş olduğu Samsung Tayvan‘a dayandırılmakta olan bilgilere bakılırsa beyaz renge sahip Galaxy Note 9 modelinin 23 Kasım tarihi içerisinde piyasaya sürülecek olduğu açık bir şekilde doğruladı.

Amerika Birleşik Devletleri'mde başlayacak tatil sezonuna da yetişecek olduğu ifade edilen beyaz renge sahip Note 9 modeli, bir hafta içinde Tayvan‘da satışa sunulmuş olacak.

Lacivert olan modelde sarı  renkli kaleme yer vermiş olan Samsung şirketi, beyaz renkli Galaxy Note 9 modelinde hangi renkte S-Pen kullanımının yapılacağı da herkes tarafından merak edilecek. Gelmiş olan bilgilere bakılırsa beyaz renkli Galaxy Note 9 modelinin kalemi ise beyaz renkte olacak. Yani 2 değişik renk kullanımı yapılmayacak.

Tekrar alınmış olan bilgilere bakılırsa beyaz renkli Galaxy Note 9 modelinin fiyatı, öteki renk seçenekleriyle de aynı olacak.  Samsung şirketinin Türkiye içerisine beyaz renkli Galaxy Note 9 modelini getirip getirmeyeceği, ne zaman getirecek olduğu da şimdilik hiç bir şekilde belli değil.