Gece vapuru uygulaması resmi bir şekilde başladı

İstanbul ili içerisinde hizmete girmiş olduğu an itibariyle 24 saat boyunca iki yakayı birleştirmekte olan Metrobüs ve otobüsün hemen sonrasında metro da Cuma günüyle beraber Cumartesi gününde yirmi dört saat boyunca hizmet vermeye başlamış idi.


İstanbul ili içerisinde hizmete girmiş olduğu an itibariyle 24 saat boyunca iki yakayı birleştirmekte olan Metrobüs ve otobüsün hemen sonrasında metro da Cuma günüyle beraber Cumartesi gününde yirmi dört saat boyunca hizmet vermeye başlamış idi. Bu söz konusu gelişmelerin hemen sonrasında toplu taşıma konusunda çok daha yeni bir gelişme deniz üzerinde yaşanmış oldu.

İstanbul ili içerisinde Asya yakasıyla Avrupa'yı yirmi dört saat boyunca birbirine bağlamak amacıyla Cuma günüyle beraber Cumartesi günlerinde vapur seferleri gece olduğunda da sürecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı  görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu'nun duyurmuş olduğu proje bu gece yarısından itibaren hayata geçmeye başladı.

Kadıköy iskelesi üzerinden saatler 01:30 ile birlikte 02:35, 03:45 ve ayrıca 04:55'te kalkacağı açıklanan vapurlar Karaköy ile birlikte Beşiktaş'a gidecekken Karaköy üzerinden saatler 01:50 ile birlikte 02:55, 04:05 ve ayrıca 05:15'te hareket edecek vapurlar Beşiktaş ile birlikte Kadıköy'e gidiyor olacak.

İstanbul ili içerisinde deniz üzerinde gerçekleştirilmekte olan ilk deniz seferini kullanmış yolcular uygulamadan duymuş oldukları memnuniyetlerini ifade etmekteyken çift bilet alınıyor olmasından yana şikayetlerini de  açık bir şekilde ifade etmiş oldu.