Apple şirketinden iPhone 11 için bedava ekran değişim programı

Teknoloji devlerinden biri olarak öne çıkan Apple şirketi, dokunmatik arızası yaşamış olan iPhone 11 modelleriyle ilgili olarak bedava ekran değişim programı başlatmış olduğu konusunda bir duyuruda bulundu.


Teknoloji devlerinden biri olarak öne çıkan Apple şirketi, dokunmatik arızası yaşamış olan iPhone 11 modelleriyle ilgili olarak bedava ekran değişim programı başlatmış olduğu konusunda bir duyuruda bulundu. Firma, alakalı problemden etkilenmiş olan cihazların 2019 senesinin Kasım ayı ila 2020 senesinin Mayıs ayı tarihleri arasında üretilmiş olduğunu ifade ediyor.

Cupertino da merkezi bulunan teknoloji devlerinden Apple şirketi, ardımızda bırakmış olduğumuz sene tanıtımı yapılan iPhone 11 modellerinin ekran modülü içerisinde yer alan bir bileşenin arızalanmasından dolayı cihazların bazılarının ekran kısmında dokunmatik problemleri yaşanabilecek olduğunun belirlendiği konusunda bir duruyu yaptı.

2019 senesinin Kasım ayı ila 2020 senesinin Mayıs ayı arasında üretimi gerçekleştirilen iPhone 11 modellerinin bu problemden etkilenebilecek olduğunu ifade eden firma, dokunmatikle alakalı olarak sorun yaşamaya başlayan kullanıcıların akıllı telefonlarında yer alan ekranların bedava bir şekilde değiştirilecek olduğunu ifade ediyor.

Kullanıcıların söz konusu bu ekran değişimiyle alakalı programından faydalanabilmesi amacıyla bir Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı bulmaları veyahut Apple Store üzerinde özel bir randevu ayarlamaları gerekli. Bunun kapsamında herhangi bir servis işlemi gerçekleşmeden önce ilgili iPhone üzerinde inceleme yapılarak cihazın programa uygun durumda bulunup bulunmadığı da doğrulanmış olacak.