Asus'un yeni telefonları görüldü

Asus  şirketi yeni geliştirdiği akıllı telefonlarını kullanıcılarla buluşturmak amacıyla CES veyahut MWC’yi hiç bir şekilde beklemeyecek gibi görünmekte


Asus  şirketi yeni geliştirdiği akıllı telefonlarını kullanıcılarla buluşturmak amacıyla CES veyahut MWC’yi hiç bir şekilde beklemeyecek gibi görünmekte. Çünkü, ZenFone Max M2 modeli ve ZenFone Max Pro M2 isimli modelinin birkaç hafta içinde Asya’da resmiyet kazancak olması konusunda bir beklenti var.

ZenFone Max M2 modeli içerisinde metal özelliğe sahip bir arka kapak kullanılmışken, Max Pro M2 modeli içeriside çok daha parlak ve gözleri alan bir tasarım sunmakta olan cam arka kapak kullanılmakta. Her 2 tane akıllı telefonunda gücünü Qualcomm şirketine ait Snapdragon 660 isimli işlemcisinden alacağı belirtilmiş.

Tekrar her 2 telefon modeli de 4 GB'lık bir RAM ile karşımıza çıkacakken, 6 inç büyüklüğü bulunan ve 2340×1080 piksellik bir çözünürlük sunacak ekrana ev sahipliği yapmakta. Maalesef ki, Max M2 modelinin batarya kapasitesi konusunda hiç bir bilgi yer almazken, Max Pro M2 modeli içerisinde 5000 mAh gücüne sahip bir batarya yer alacak.

Asus ZenFone Max Pro M2 modelinin arka kısmında 12 Megapiksel ile 5 Megapiksel çözünürlüklerine sahip çift arka kamera yer almakta. Benzeyen şekilde Pro olmayan standart modelininde 2 arka kamera ile gelecek olduğu belirtilmekte. Yeni Zenfone Max modelleri ile ilgili olarak ortaya çıkmış olan bilgiler  ise şu anda sadece bunlarla sınırlı durumda.